Alex Bodi rupe tăcerea și spune motivul adevărat pentru care a bătut-o pe Bianca Drăgușanu VIDEO

Alex Bodi rupe tăcerea și spune motivul adevărat pentru care a bătut-o pe Bianca Drăgușanu VIDEO
Alex Bodi a spus adevărul. De ce a fost violent cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost în mijlocul controverselor încă de când și-au făcut prima oară apariția împreună. Mulți s-au întrebat de ce afaceristul a lovit-o pe blondină, așa că acesta s-a decis să spună adevărul despre momentul dramatic.

Alex Bodi a spus adevărul. Ce i-a făcut Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi, în vârstă de 38 de ani, s-a făcut cunoscut printre români în urmă cu 4 ani, în momentul în care a apărut la brațul Biancăi Drăgușanu. Acesta a marcat relații cu femei foarte frumoase și a reușit să rămână în atenția publicului, iar acum a vrut să se afle totul despre el.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a născut la Mediaș, într-o familie modestă. Acesta a plecat la vârsta de 18 ani din România, implicându-se în diferite afaceri și întorcându-se în țară după ce a cunoscut succesul și a reușit să facă foarte mulți bani.

Alex Bodi a avut două mariaje și este tatăl a două fetițe. Acesta s-a confruntat cu numeroase scandaluri în momentul în care a format un cuplu cu Bianca Drăgușanu, iar o țară întreagă a fost șocată în momentul în care s-a aflat că blondina a fost bătută de către afacerist.

La ce întrebări o să răspundă Alex Bodi. Acesta a acceptat să apară în emisiunea moderată de Denise Rifai

Afaceristul participă în emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’ ce o să fie difuzată duminică, începând cu ora 22:45. Acesta o să răspundă la unele dintre cele mai incomode întrebări, așa că toți o să afle totul despre controversele ce l-au urmărit de-a lungul timpului.

„De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”, „Cum se numește bărbatul care lovește o femeie?”, „V-ați obligat fosta soție să se prostitueze?”,

„Ați regretat că v-ați lăsat părinții fără casă?”, „Este afacerea cu criptomonede cel mai mare tun?”, „Sunteți zgârcit sau răzbunător?”, „Ce înseamnă să fii mafiot?”, sunt unele dintre întrebările puse de Denise Rifai pentru Alex Bodi.

Motivul pentru care Alex Bodi a dat în Bianca Drăgușanu. Ce a spus afaceristul

La un moment dat, Bianca Drăgușanu a decis să vorbească despre relația ei cu Alex Bodi, explicând că a îndurat mai multe agresiuni timp de 2 ani din partea afaceristului. Aceasta a publicat mai multe poze în care apărea plină de vănâtâi. 

„Eu am luat bătaie, în acele poze se vede clar. Există un dosar pentru care cine m-a lovit va plăti. Există persoane și dovezi. Eu pot arăta mesajele cu dublu sens, pe care mi le trimite și acum. Am făcut publice pozele pentru că el a dat acea poză.

Doar cu el am vorbit pe Facetime atunci. Fostul meu soț, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei ca un șoricel să mă sune și să mă certe. Nu se face așa ceva. Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat. Pentru asta există lege.”, a zis blondina, la Xtra Night Show.

Acum, Alex Bodi a vorbit despre episodul ce a șocat o țară întreagă. Denise Rifai a vrut să afle motivul pentru care afaceristul a fost violent cu fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu, iar răspunsul s-a aflat din videoclip-ul postat pentru a promova noua ediție a show-ului.

„Pentru că ea m-a lovit prima.”, a zis acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI