Alex Bodi, mai sincer ca niciodată. Omul de afaceri i-a lăsat fără cuvinte pe toți fanii

Alex Bodi, mai sincer ca niciodată. Omul de afaceri i-a lăsat fără cuvinte pe toți fanii
Daria Radionova este aleasa lui Alex Bodi

Alex Bodi se pare că a descoperit adevărata dragoste, sau cel puțin așa declară public. Tânăra rusoaică, Daria Radionova, se pare că este, în cele din urmă, aleasa afaceristului. După ultimele declarații de dragoste, făcute public, Alex Bodi este îndrăgostit iremediabil.

Daria Radionova este aleasa lui Alex Bodi

Întors acasă, după arestul preventiv, dar arestat la domiciliu, Alex Bodi și-a găsit fericirea, cu adevărat, în brațele rusoaicei Daria Radionova. cel puțin așa reiese din ultimele postări ale afaceristului din spațiul public.

După multele necazuri și scandaluri prin care au fost nevoiți să treacă, în această perioadă, par mai fericiți ca oricând. Alex Bodi recunoaște că anul care se încheie i-a adus multe ghinioane. De la separarea de Bianca Drăgușanu și până la scandalul din jurul acuzațiilor ce i se aduc în dosarul DIICOT, afaceristul a avut un an greu.

Dar, acum, se pare, că totul a fost șters cu buretele, de când și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Daria. Recent, afaceristul a făcut una din cele mai emoționante declarații de dragoste, în spațiul online, iar urmăritorii acestuia au reacționat pe măsură.

”Dumnezeu te supune la încercări grele ca sa vadă cât poți fi de puternic. Să te rupă de cei greșiti din viața ta. Dar și să-ți scoată in cale suflete care să-ți fie alături, iar tu ești un înger pe care El mi l-a trimis in viața mea! ”, a scris Alex Bodi pe contul de Instagram.

Declarații de dragoste între cei doi

Mesajul scris de Alex Bodi pe Instagram nu a lăsat-o indiferentă pe actuala sa parteneră, Daria Radionova, aceasta răspunzându-i afaceristului. Într-un mesaj scurt, postat tot pe instagram, tânăra rusoaică i-a scris ”My everything ❤️” ( Totul pentru mine), iar fanii au reacționat și ei imediat la postările celor doi. Astfel că, atât la postarea lui Alex Bodi, cât și la cea a Dariei, internauții au dat buzna cu felicitări. În același timp au scris comentarii, care mai de care, mai îmbărbătoare.

”E superba!!!! Sa aveti grija unul de altul. Se vede in ochii ei ca sentimentele ei pentru tine sunt mari! ♥️/ Sunteți foarte frumoși împreună. Dumnezeu să vă ocrotească de tot ce e rău 🙏❤/ Doamneee ma topesc când va văd așa frumoși 😍 Cât ma bucur pentru voi🥰/ 2 oameni superbi, multa fericire si sanatate”, spun o parte din comentariile de pe Instagram.

Deși și-a descoperit fericirea în brațele Dariei, Alex Bodi va trebui să-și pregătească partenera pentru ce va urma după data de 16 ianuarie, când expiră arestul la domiciliu, și va trebui, poate, să se întoarcă după gratii. Rămâne să urmărim procesul și să vedem care va fi verdictul final în cazul afaceristului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI