Alex Bodi a primit vestea din partea judecătorilor. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu nu se aștepta la asta

Alex Bodi a primit vestea din partea judecătorilor. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu nu se aștepta la asta
Ce veste a primit Alex Bodi din partea judecătorilor?

Care sunt ultimele detalii din cazul lui Alex Bodi? Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a primit o veste neașteptată din partea judecătorilor. Ce se va alege de soarta controversatului afacerist?

Alex Bodi, surprins de ultima veste din partea judecătorilor

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a primit vești uriașe din partea judecătorilor. Afaceristul a fost pus sub control judiciar în cursul anului trecut, iar acum se bucură de faptul că a fost eliberat din arestul la domiciliu, arată spynews.ro. 

Acuzațiile bărbatului vin în dreptul dosarului de trafic de persoane și proxenetism în care este implicat. Măsura în cauză pe care a primit-o recent este valabilă pe o durată de 60 de zile.

Afaceristul este acum liber să iasă din casă, bucurie mare pentru acesta care și-a petrecut ultimele luni bune în perimetrul aferent. Chiar și așa, controversatul afacerist trebuie să îndepliească o serie de obligații în conformitate cu articolul 215:

– Să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară de fiecare dată când este chemat
– Să informeze organul judiciar cu privire la schimbarea locuinței
– Să se prezinte la organul de poliție în raza căruia locuiește de câte ori este chemat
– Să nu părăsească țara decât cu încuviințarea prealabilă a instanței de judecată
– Să nu comunice în mod direct sau indirect, pe orice cale, cu persoanele vătămate.

Ce se va întâmpla dacă afaceristul nu-și respectă obligațiile?

De asemenea, acesta nu are voie să vorbească nici cu Iulia Sălăgean, fosta lui soție. Chiar în acest sens cei doi nu s-au întâlnit nici la ziua de naștere a fiicei lor ce a avut loc în weekend.

Dacă toate condițiile subliniate mai sus nu vor fi respectate, măsura controlului judiciar în cazul lui Bodi se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

„Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) cere Tribunalului Dolj înlocuirea arestului la domiciliu cu cel preventiv în cazul lui Alex Bodi, pe care îl acuză că ar fi vândut două mașini de lux – Lamborghini Aventador și Lamborghini Urus, care erau puse sub sechestru de autorități”, arată g4media.ro.

Ce s-a întâmplat cu victimele?

„În cele mai multe cazuri, victimele au fost ţinute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituţia, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locaţii închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza oraşelor Berlin, Bonn, Stuttgart şi Frankfurt (Germania), dar şi pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveţia, Austria)”
Comunicat remis piesei