Alex Bodi a primit o nouă lovitură. Ce a mai pățit iubitul Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi a primit o nouă lovitură. Ce a mai pățit iubitul Biancăi Drăgușanu

Judecătorii au respins cererea lui Alex Bodi, prin care acesta a contestat procesul verbal întocmit pe 23 iunie și în baza căruia a fost trimis în carantină instituționalizată.

Alex Bodi, o nouă lovitură. Ce a mai pățit de data asta iubitul Biancăi Drăgușanu

Judecătorii au respins cererea lui Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, pe data de 1 iulie. Alex Bodi a depus la Judecătoria Sectorului 1 o acțiune prin care contesta procesul verbal în baza căruia a fost băgat în carantină instituționalizată.

Astfel, pe 26 iunie 2020, la trei zile de la incident, Alex Bodi a înregistrat un dosar, la Judecătoria Sectorului 1, al cărui obiect este „anulare proces verbal de contravenţie SERIA PBW NR. 266457/23.06.2020”.

Alex Bodi era la volanul Lamborghiniului când a depășit viteza legală
Alex Bodi era la volanul Lamborghiniului când a depășit viteza legală

Judecătorii au respins cererea lui Alex Bodi

Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 01 iulie 2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, au decis judecătorii.

Alex Bodi nu a făcut apel. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns în carantină instituționalizată după ce a fost prins de polițiști că circula cu peste 100 de kilometri la oră pe șoseaua din Pipera. El ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu.

Alex Bodi trebuia să fie în caratină între 13-26 iunie

El conducea cu viteză de 104 kilometri la oră într-o zonă în care existau restricții de circulație de 50 de kilometri la oră. Actualul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost dus de către polițiști în carantină instituționalizată pentru că a încălcat legea. Alex Bodi se afla în izolare în perioada 13-26 iunie.

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h.

Alex Bodi s-a ales și cu 2175 de lei amendă

Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.

Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, a informat Poliția Română.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI