Ionel Ganea, în război cu soția. Judecătorii au luat o decizie neașteptată: ce se întâmplă cu averea

Ionel Ganea, în război cu soția. Judecătorii au luat o decizie neașteptată: ce se întâmplă cu averea
Ionel Ganea a mai câștigat o bătălie cu fosta sa soție

Ionel Ganea și-a lăsat soția și copiii pe stradă! Decizia a fost luată de magistrați, după ce soția sa l-a acționat pe fostul mare fotbalist din nou în instanță pentru a cere una dintre cele trei case ale familiei. Proceseul a fost intentat pe data de 24 iunie, iar magistrații s-au pronunțat recent.

Ionel Ganea a mai câștigat o bătălie cu fosta sa soție

Ionel Ganea încă se află în plin divorț cu Dana Iaru, după 24 de ani de căsnicie. Femeia a pus stop mariajului, sătulă de bătăi și de jigniri. Ionel Ganea nu pare dispus însă să-i ofere nimic fostei sale soții, care momentan trebuie să locuiască pe la prieteni, deși familia Ganea are trei case.

Daru Iaru i-a intentat un nou proces lui Ionel Ganea pe 24 iunie prin care solicita să aibă acces la măcar una dintre cele trei vile pe care le deține alături de Ionel Ganea, cu care se află încă în divorț. “Am deschis un nou proces cu domnul Ganea. Este vorba de pretenții. Vreau să-mi dea o cheie de la o casă. Noi suntem pe drumuri, cu trei case. Că așa vrea el. E împăcat că și-a lăsat familia pe drumuri, că nu avem o locuință a noastră unde să ne putem întâlni cu toții.

Ionel Ganea a mai câștigat o bătălie cu fosta sa soție
Ionel Ganea a mai câștigat o bătălie cu fosta sa soție

Judecătorii au respins cererea Danei Iaru

Ne întâlnim pe ascuns, unde putem. Lumea e curioasă de ce nu îl las în pace și vin acum cu declarații. Păi eu vreau o casă unde să stau cu copiii și nepotul, nu vreau altceva. După 24 de ani cred că merităm și noi asta. Nu avem acces la nicio casă, el le folosește pe toate trei. Una este la Gura Văii și două în Pipera”, declara Dana Iaru.

Recent a venit și decizia magistraților, una în defavoarea Danei Iaru. Ionel Ganea a avut, din nou, câștig de cauză, motiv pentru care femeia, pe bună dreptate, este disperată. Mai mult, femeia îl acuză pe fostul soț că s-a înțeles cu judecătorul, care este un fost coleg de clasă al fotbalistului. Femeia susține chiar că judecătorul a fost la grătar în curtea familiei sale.

“Respinge excepția prematurității formulării acțiunii, excepție invocată de pârât prin întâmpinare. Respinge cererea formulată de reclamanta Ganea Daniela Marcela, în contradictoriu cu pârâtul Ganea Ioan Viorel, având ca obiect pretenții”, este decizia instanței.

Judecătorul, coleg de clasă cu Ionel Ganea

“Sincer, parcă trăiesc într-o altă lume. Acum încep să realizez și să pun cap la cap toate mesajele de amenințare din partea lui Ganea Ioan Viorel. Care sună așa: «Nu îți mai cheltui banii pe procese că nu o să câștigi nimic, am avut eu grijă să nu dorm», «O să câștigi ce ai câștigat și la divorț, adică nimic». Întreb și eu dacă este corect, legal, normal, ca unul să încaseze chiria în totalitate și altul să plătească taxe și impozite…

Să ai în proprietate trei case și să nu poți folosi măcar una până la definitivarea partajului este strigător la cer. Clar și fără niciun dubiu, atitudinea doamnei judecător care, în prima fază, trebuia să se abțină de la această cauză, dânsa fiind fostă colegă de școală cu Ganea Ioan Viorel. Și mai ales că a fost în vizită la reședința noastră din Gura Văii. I-a trebuit mai bine de un an și jumătate să dea o asemenea soluție. Era de așteptat… A venit în curte la noi, la grătar! Ce soluție putea să dea?”, a declarat Dana Iaru pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI