Alertă meteo. Se schimbă radical vremea în weekend. Unde se întorc ninsorile

Alertă metei! Vremea se răcește în weekend, iar ninsorile revin

Alertă meteo! Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se va schimba radical în weekend. Unde se întorc ninsorile și care sunt maximele și minimele pentru perioada specificată?

Alertă meteo! Vremea se schimbă radical în weekend

Meteorologii de la ANM au indicat faptul că vremea se va schimba radical începând cu perioada de weekend. În dățile de 21-22 martie, vom avea chiar și ninsori în unele zone ale teritoriului României. Specialiștii anunță astfel un sfârșit de săptămână cu temperaturi ridicate și o vreme frumoasă, însă nu același lucru și de la weekend. Vineri, maximele ating 20 de grade Celsius în sud-est, iar de sâmbătă încep ploile în nordul țării, ulterior mercurul va scădea în termometre.

La munte sunt așteptate ninsorile, iar duminică un val de frig va cuprinde toată România. Sâmbătă vremea se va schimba, probabilitatea de precipitații crescând treptat și acoperind cea mai mare parte din țară. Urmează să se răcească și să cadă lapoviță în cea mai mare parte din țară.

Alertă meteo pentru weekend. Unde vor reveni ninsorile?
Alertă meteo pentru weekend. Unde vor reveni ninsorile?

Vremea în București pentru 19-22 martie

Joi – 19 martie
Maxima pentru joi, 19 martie, pentru București, este de 17 grade Celsius, alături de vreme cu nori și soare. Vânturi vin din zona de vest a României cu 11 km/h și cu rafale de 20 de km/h. Minima nopții indică doar 3 grade Celsius, alături de un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din zona de nord-nord-vet a teritoriului cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vineri, 20 martie
Maxima zilei de vineri este de 20 martie, alături de un cer parțial însorit. Vânturi vin din zona de nord-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima nopții este de doar 5 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin din zona de sud a României cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Sâmbătă – 21 martie
Maxima zilei de sâmbătă va fi de 22 de grade Celsius, alături de un cer predominant noros. Vânturi vin din zona de sud-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima serii va fi de 6 grade Celsius, alături de un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din zona de est-nord-est cu 13 km/h și cu rafale de 22 de km/h.

Duminică – 22 martie
Maxima zilei de duminică va fi de doar 9 grade Celsius, alături de un val de frig. Vânturi vin din zona de nord-est cu 22 de km/h și cu rafale de 37 de km/h. Minima serii va fi de doar -2 grade Celsius, alături de ninsori. Vânturi vin din zona de nord-est cu 22 de km/h și cu rafale de 35 de km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI