Alertă meteo ANM. Revin ninsorile în România, unde va fi foarte frig

Alertă meteo ANM. Revin ninsorile în România, unde va fi foarte frig
Unde va ninge în România

Alertă meteo ANM. Ninsorile revin în România, în zonele montane, unde se anunță chiar și viscol. Iată ce anunță prognoza meteo și ce temperaturi sunt anunțate.

Revin ninsorile în România, unde va fi foarte frig

Ninsorile revin în România, iar meteorologii spun că ne așteaptă temeparturi sub cele normale perioadei în nordul, centrul și estul țării. De asemenea, sunt anunțate și ploi și în alte zone, chiar și în Capitală.

În ce privește prognoza meteo pentru azi, avem cer cu înnorări în cea mai mare parte a țării la noapte. Temporar, sunt anunțate ploi slabe pe arii relativ restrânse în nordul, centrul și estul țării. La munte, local, sunt precipitații mixte, iar pe creste sunt anunțate ninsori. Vântul o să sufle moderat. Temperaturile minime se încadrează între -3 și 5 grade C. În Capitală, valorile termice se încadrează între 2 și 4 grade C.

Meteo. Cum va fi vremea în weekend

Mâine, valorile termice diurne vor crește față de intervalul anterior, astfel că se vor situa peste mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vest, nord și centru, unde numai pe arii restrânse sunt anunțate ploi. Sunt anunțate percipitații mixte în zona montană. Vântul o să sufle slab și moderat, cu intensificări la munte, dar și în nord-estul și sud-vestul țării.

Temperaturile maxime se încadrează între 7 și 15 grade C, iar cele minime între 0 și 0 grade C. În București va fi vreme frumoasă, cu valori termice peste normalul perioadei: 5…16 grade sunt anunțate maximele, iar minimele sunt de 2…4 grade.

Duminică va fi vreme frumoasă și mai caldă decât în majoritatea zonelor. Cerul se anunță a fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord-vestul țării. Vântul o să sufle slab și moderat, iar valorile maxime se vor încadra între 7 și 14 grade C, iar cele minime între -3 și 9 grade C, cu valori mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

În Capitală va fi o vreme predominant frumoasă duminică, cu valori termice diurne mai mari decât normalul perioadei. Valorile termice se vor încadra între 12 și 13 grade C, iar cele minime între 1 și 3 grade C.

Meteorologii au mai anunțat și vremea în prima zi din săptămâna următoare. Se pare că aceasta se menține caldă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile se vor înacadra între 7 și 16 grade C, iar cele minime între 0 și 8 grade V.

Și în București vremea se anunță caldă pentru această perioadă. Cerul se anunță variabil, valorile termice se vor încadra între 14…15 grade, iar cea minimă de 4…6 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.