Alertă meteo ANM. Orașul din România unde au fost sub zero grade azi-noapte. Vremea se schimbă radical

Alertă meteo ANM. Orașul din România unde au fost sub zero grade azi-noapte. Vremea se schimbă radical
Alertă meteo ANM. Orașul din România unde au fost sub zero grade azi-noapte. Vremea se schimbă radical

Vremea s-a schimbat radical în România, în ultimele ore, motiv pentru care deja gradele din termometre au început să scadă. Iată unde s-a înregistrat și prima temperatură negativă.

Alertă meteo ANM. Orașul din România unde au fost sub zero grade azi-noapte

Vremea a întors foaia în ultimele ore, așadar s-au înregistrat și primele temperaturi negative. Iată care au fost județele sub 0 grade Celsius în termometre.

Toamna și-a intrat cu adevărat în drepturi, acum, pe final de săptămână, vremea începând să fie tot mai rece, dar ceva specific pentru această perioadă a anului.

Astfel, gradele din termometre au început să scadă și deja s-a înregistrat o temperatură sub 0 grade. Este vorba însă despre județul Harghita, mai exact orașul Miercurea Ciuc, acolo unde în noaptea trecută s-au înregistrat grade Celsius.

Iată cum va fi vremea pentru restul orașelor din țară!

De altfel, vremea s-a răcit și pentru restul orașelor din țară, dar totodată este normală pentru această perioadă. Sâmbătă se anunță o vreme răcoroasă pentru nordul țării și depresiunile Carpaților Orientali, iar vântul va sufla slab și moderat!

Temperaturile maxime în aceste zile se vor încadra azi între 18-25 de grade!

Vremea în București

Este anunțat un cer senin, cu temperatura maximă de weekend de 23-25 de grade C, iar cea minimă de 9-11 grade C.

Vremea în Constanța

În weekend, cerul se va menține senin, iar temperatura maximă de weekend va fi de 19-22 de grde C, în timp ce cea minimă va f de 13-17 grade C.

Vremea în Brașov

În acest weekend, cerul va fi senin, maximele în weekend atingând 21-23 de grade C, iarcea minimă de 6-7 grade C.

Vremea în Cluj-Napoca

În acest weekend, cerul va fi senin, cu temperaturi maxime în weekend de 22-24 grade C, iar cea minimă de 7-8 grade C.

Vremea în Craiova

La final de săptămână, cerul va fi senin, temperatura maximă atingând pragul de 24-26 grade C, iar temperatura minimă de 9-11 grade C.

Vremea în Arad

La final de săptămână, cerul va fi senin, temperatura maximă din weekend atingând 25-27 grade C, iar temperatura minimă de 11 grade C.

Cum va fi vremea în săptămâna 21.09.2020 – 28.09.2020

În săptămâna 21.09. 2020 – 28. 09. 2020, valorile termice se anunță a fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest a țării, dar și în regiunile nord-estice.
Regimul pluviometric se anunță a fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și în sud-estul extrem. Excepție vor face regiunile din nord-vestul teritoriului, unde cantitățile de precipitații se anunță a fi apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil local excedentare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI