31 iul. 2022 | 14:14

Alertă cu bombă în București. Geniştii investighează un bagaj suspect chiar acum. Detalii de ultimă oră

News
Alertă cu bombă în București. Geniştii investighează un bagaj suspect chiar acum. Detalii de ultimă oră
Alerta cu bomba in Bucuresti

Vești de ultimă oră! O alertă cu bombă a fost semnalată în centrul Capitalei. Cinci echipaje de poliţie, pirotehnişti și geniștii au sosit în fața Cercului Militar Național de pe Calea Victoriei din București, unde investighează un bagaj suspect.

Alertă falsă cu bombă în Sectorul 1 al Capitalei

În data de duminică, 31 iulie, în jurul orelor prânzului, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 3 Poliție a fost sesizată despre faptul că o valiză suspectă se află pe strada Constantin Mille din Sectorul 1 al municipiului București, mai exact în fața Casei Centrale a Armatei.

Autoritățile au trimis, la fața locului, cinci echipaje din cadrul Poliției Capitalei, pirotehniști din cadrul SIAS și o echipă de geniști pentru a verifica și studia conținutul bagajului.

Din fericire, totul a fost o alarmă falsă, iar trollerul s-a dovedit a fi gol. În acest moment, traficul a fost reluat în zonă. Cetățenii orașului București răsuflă ușurați, după ce au aflat că nu au motive să se îngrijoreze.

Amenințare cu bombă la sediul UDMR din Cluj-Napoca

Acum câteva zile, o altă amenințare falsă cu bombă a fost emisă la sediul partidului UDMR din municipiul Cluj-Napoca.

În seara zilei de joi, 28 iulie, orele 21:45, autoritățile locale au fost informate că sediul partidului politic ar putea fi afectat de anumite dispozitive cu explozibil.

„La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 21.45, în urma unui mesaj transmis pe adresa de corespondenţă electronică a Poliţiei Locale Braşov, cu privire la faptul că sediile unei organizaţii politice, situate în municipiul Cluj-Napoca, ar putea fi afectate de dispozitive explozibile, poliţiştii au acţionat cu celeritate pentru asigurarea zonelor”, a transmis, vineri dimineaţă, IPJ Cluj.

Efective de poliţe, jandarmi şi pompieri s-au deplasat la fața locului, pentru a sprijini activitatea specialiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Compartimentului Pirotehnic.

„În urma verificărilor, s-a stabilit că alerta a fost falsă”, au transmis poliţiştii. Poliţia Locală Braşov a primit, joi seară, şi o alertă care viza o societate comercială din municipiul Braşov. Şi acolo alarma a fost falsă.

Tot joi, 28 iulie, Poliția Brașov a primit o atenționare electronică privind o posibilă alertă cu bombă constatată în mall-ul AFI din Centrul Civic al Brașovului. Polițiștii, jandarmii și geniștii au ajuns în fața centrului comercial, unde au evacuat toți oamenii din mall. Din fericire, și aceasta a fost o alarmă falsă.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Carmen Grebenișan, vacanță costisitoare după divorț. Vedeta nu s-a abținut de la nimic
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
DECIZIE pentru Elena Udrea. Se întâmplă chiar pe 6 iunie
Capital.ro
Alimentele care ne atacă puternic sistemul imunitar: ”Trebuie consumate cât mai rar!”
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro