Avion prăbușit în Buzău. Două persoane au murit

Avion prăbușit în Buzău. Două persoane au murit
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Buzău

Este alertă în județul Buzău, după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit. Un localnic din Nehoiu a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că a găsit bucăți dintr-un avion, într-o zonă greu accesibilă.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 15:30, au anunțat reprezentanții ISU Buzău.

„În urma unui apel prin 112, s-a semnalat faptul că există posibilitatea ca un aparat de zbor de mici dimensiuni să fi căzut într-o zonă montană, greu accesibilă din zona Nehoiașu-Valea Nehoiului. Apelantul la 112 susține că a auzit un zgomot la o distanță considerabilă, care ar putea fi un aparat de zbor de mici dimensiuni.

La nivelul județului Buzău au fost alertate echipaje de pompieri, echipaje medicale, jandarmi și polițiști pentru derularea acțiunilor de căutare-salvare. De asemenea, s-a luat legătura la unitatea de aviație din județul Buzău și la Romatsa pentru verificarea zborurilor autorizate în zonă”, potrivit ISU Buzău.

După ce echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, s-a confirmat faptul că un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în zona Baraj Siriu. Din primele informații, au fost identificate 2 victime decedate.