Alegeri Locale 2020: votul a început. Gabriela Firea a ajuns la urne înainte să se deschidă secția

Alegeri Locale 2020: votul a început. Gabriela Firea a ajuns la urne înainte să se deschidă secția
Gabriela Firea a votat pentru alegerile locale, încă de la prima oră a dimineții

Ziua alegerilor locale a venit, iar politicienii noștri nu au așteptat mult până să meargă la urne. Este cazul Gabrielei Firea care nu s-a dezis nici de această dată de porecla pe care i-a dat-o soțul ei, Florin Pandele. Așadar, ”Albinuța” a mers la urne încă dinainte ca acestea să se deschidă, luându-i prin surprindere atât pe jurnaliști, cât și pe toți cei din secția de votare.

Urnele s-au deschis. Gabriela Firea s-a prezentat la secția de votare la prima oră a dimineții

Primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, s-a prezentat la urne încă dinainte ca acestea să se deschidă. Încrezătoare și cu un zâmbet larg pe față, edilul a intrat în secția de votare de care aparține, înainte de ora 7.00, ora la care se deschid oficial urnele de vot. ”Acum sunt regulamentar!”, a exclamat primarul Bucureștiului, după ce și-a pus masca pe față sub privirile mirate ale celor prezenți care observaseră că a făcut acest gest abia după ce a trecut pragul secției.

De la prima ora a diminetii. Cu inima larg deschisa si bune intentii. Sa aveti o zi frumoasa!???#HaiLaVot#OameniiConteaza

Publicată de Gabriela Firea pe Sâmbătă, 26 septembrie 2020

”Noi tot timpul suntem înainte, ca să fim primii!”,  fost reacția Gabrielei Firea atunci când personalul prezent în secția de votare a îndemnat-o să mai aștepte deschiderea urnelor, deoarece încă nu era ora 7.00.

Ce a declarat Gabriela Firea după ce a votat

După ce și-a exprimat votul, Gabriela Firea le-a spus câteva cuvinte și juraliștilor care se aflau acolo. Ea și-a motivat opțiunea de vot, spunând că a votat cu gândul la oamenii din București. Nu a ezitat să își arate încrederea în rezultatul scrutinului de astăzi.

”Am votat dis de dimineață! Mă bucur că am ajuns și de această dată să fiu prima care a votat din această secție! Am votat cu gândul la copiii, la bunicii și la toți tinerii, la toți adulții. Am votat pentru investiții în București în infrastructură, combaterea poluării. Cei mai importanți sunt oamenii, iar oamenii trebuie să fie pe primul loc, nu? Merg la muncă. Și de mâine tot la muncă! Ne câștigăm dreptul de a munci cu drag”, a mărturisit Gabriela Firea, actualul primar al orașului București.