Alegeri locale 2020. Tudor Chirilă, declarații uimitoare la secția de votare. Pe cine roagă să iasă la vot

Alegeri locale 2020. Tudor Chirilă, declarații uimitoare la secția de votare. Pe cine roagă să iasă la vot
Alegeri locale 2020. Tudor Chirilă, îndemn de la secția de vot

Tudor Chirilă și-a făcut datoria și-a exercitat votul în această dimineață. Cunoscutul actor și cântăreț s-a filmat imediat după ce a ieșit din secția de vot. Cu ce rugăminți vine către urmăritorii săi și ce declarații a făcut acesta?

Alegeri locale 2020. Tudor Chirilă, îndemn de la secția de vot

Mereu acompaniat de simțul civic, Tudor Chirilă și-a făcut datoria și i-a îndemnat și pe cei care îl urmăresc să facă la fel. Cunoscut deja pentru dorința de a se implica în datoriile pe care un cetățean le are asupra țării sale, cântărețul a venit cu un live pe Facebook imediat la ieșirea din secția de vot. Juratul de la Vocea României le-a mai spus încă o dată bucureștenilor cât de importantă este alegerea lor, pentru că în funcție de aceasta Capitala se va schimba în bine, în rău…ori va rămâne în același stadiu.

“E important să fim cât mai mulți la vot, numai așa se va putea alege un primar legitim. Dacă suntem mai mulți, legitimăm primarul. Tinerețe, mergeți la vot! Nu doare un drum până la secția de votare! Sănătate și să vedem care va fi rezultatul. Să vedem ce fel de București vom avea pentru viitorii patru ani”
Tudor Chirilă

„Deci, ieși la vot!”

Chiar și înainte de ziua cea mare, actorul a ținut să-i impulsioneze pe cei tineri să-și exercite votul care contează pentru ei, pentru orașul lor. De asemenea, le-a atras atenția acestora că nu e dificil să decidă pe cine să aleagă, convins fiind că un pic de documentare va ajuta pe oricine să se hotărască.

„Când ești tânăr nu te gândești că vei vea nevoie de orașul ăsta, că vor începe să conteze toate problemele nerezolvate până acum (…) Știți ce spun autoritățile în sinea lor despre cetățenii care n-au votat și se plâng de oraș: Dă-i, mă, în c***t, ce treabă am eu cu ei. Ăștia nici măcar n-au votat, nu-i interesează, hai, ciocu mic, ne vedem de treabă, hai gata. Deci, ieși la vot!”, a mai adăugat artistul.

Urmăriți Playtech.ro și pe