Alegeri locale 2020. Lista candidaților din Sibiu: cine va fi primar

Alegeri locale 2020. Lista candidaților din Sibiu: cine va fi primar
Alegeri locale 2020. Lista candidaților din Sibiu: cine va fi primar

Orașul Sibiu și-a anunțat lista de candidați pentru Alegerile Locale 2020. Lista cuprinde atât candidații la funcția de primar al orașului Sibiu, cât și cei pentru Consiliile județene și locale.

Alegeri locale 2020 Sibiu

Pentru funcția de primar al orașului Sibiu, conform BEM Sibiu, s-au înscris 6 candidați, cât despre funcțiile în cadrul Consiliilor județene sau locale numărul candidaților este mult mai mare. Conform listelor oficiale sunt peste 5.000 de candidați în tot județul Sibiu. În rândurile ce urmează vă propunem numele candidaților pentru primăria Sibiului:

Alegeri locale 2020. Lista candidaților din Sibiu: cine va fi primar
Astrid Fodor candidatul FDGR și actualul primar
  1. Astrid Fodor (FDGR)
  2. Cătălin Stanciu (PSD)
  3. Adrian Bibu (PNL)
  4. Raul Andrei Apostoiu (USR-PLUS0
  5. Ioan Axente (PNR)
  6. Vladimir  Tomașevschi (Pro România)

 

Cine va fi primar în Sibiu

Actualul primar, Astrid Fodor, din partea Frontului Democrat German din România, candidează pentru un al doilea mandat. Ceilalți 5 candidați, după cum este afișat anterior, vin din partea partidelor importante din România.

Cel mai încrezător din candidații la funcția de primar în Sibiu, liberalul Adrian Bibu, la lanarea campaniei anunța că și-a format o echipă puternică cu care va merge la alegeri, pe 27 septembrie.

”Am început să îmi formez o echipă de oameni cu care îmi doresc să pun pe hârtie problemele, soluțiile și oportunitățile pe care le vedem noi. Echipa aceasta este formată atât din colegi din PNL, cât și din oameni valoroși din afară, din domenii variate, antreprenori, arhitecți, medici, ong-iști, sportivi, care își doresc tot ce e mai bun pentru Sibiu.

Alegeri locale 2020. Lista candidaților din Sibiu: cine va fi primar
Adrian Bibu, candiatul PNL la funcția de primar

Așadar este o muncă în desfășurare, și este prea devreme pentru mine să prezint o strategie completă acum. Mă concentrez pe ctivitatea de consilier local și munca la Sala Transilvania. Aici am o listă lungă de investiții pe care îmi doresc să le finalizez până la sfârșitul anului”, spunea Adrian Bibu când a anunțat ferm decizia de a candida la Primăria Sibiu.

Candidații cu șanse la postul de primar

Cu a doua șansă, din partea PSD, este Cătălin Stanciu, conform analizelor locale, dar rămâne de văzut la urnele de vot în 27 septembrie. Cătălin Stanciu este liderul  organizației municipale din Sibiu și, conform unor sondaje recente, are șanse mari să câștige în fața actualului primar, Astrid Fodor.

De partea cealaltă, candidatul USR-PLUS este Raul Andrei Apostoiu, are 55 de ani, este inginer și administrează o companie din domeniul IT. Despre nominalizarea acestuia Dan Barna a avut numai cuvinte de laudă.

„Mă bucur să îl am alături de mine pe Raul Apostoiu. El este candidatul nostru la Primăria Sibiu. De asemenea este președinte al filialei PLUS. Radu este un alt coleg de care suntem foarte mândri, inginer în domeniul IT cu experiență relevantă”, spunea, la lansarea candidaților, Dan Barna, președintele USR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI