Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicușor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicușor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei susține că va participa la dezbateri cu contracandidații săi de la Primăria Capitalei dacă aceștia ”prezinta public testele covid si antidrog la zi”.

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicușor Dan

”Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile dacă onor contracandidații mei prezintă public testele covid și antidrog la zi! Trebuie să dovedim sănătate și luciditate, da?”, a notat Firea pe Facebook.

Gabriela Firea a schimbat din nou abordarea în ce privește dezbaterile cu contracandidații, în situația îb care joi seară a susținut, la Antena 3, că va participa, însă ”nu știu dacă va veni dumnealui (Nicușor Dan), probabil va inventa că are COVID-19. Deci, eu voi participa. Nu ştiu dacă are COVID, dar probabil va inventa că e pozitiv”.

Pe de altă parte, sâmbătă, Nicușor Dan și-a început conferința de presă denunțând ”minciunile” PSD, inclusiv aceea că un membru al echipei sale de campanie ar fi luat noul coronavirus, o informație care a fost răspândită de site-uri precum stiripesurse.ro, romaniatv.net sau psnews.ro și care nu au precizat nicio sursă pentru informație.

„Este o campanie de minciună şi de manipulare bazată pe telefoane, pe mesaje pe online neasumate şi, din păcate, pe complicitatea unor instituţii de presă. În primul rând, nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o minciună şi este o inconştienţă să minţi pe un astfel de subiect”, a declarat sâmbătă dimineață Nicușor Dan.

Nicușor Dan a mai afirmat că în ceea ce priveşte dezbaterea unu la unu cu contracandidata sa nu a primit niciun răspuns, ci numai un „şir de fraze întortocheate”. În atare context, acesta i-a adresat invitaţia Gabrielei Firea de a participa marţi, la o dezbatere la postul de televiziune B1 Tv, şi miercuri, la postul de televiziune Realitatea Plus.

Alegeri locale 2020

Duminică, 27 septembrie 2020 vor avea loc alegerile locale 2020. De altfel, cei mai mulți candidați pentru funcția de primar la alegerile locale din data respectivă sunt în București, Constanța, Timișoara, Suceava, Cluj Napoca și Iași, conform unei statistici realizate de Expert Forum.

Prin urmare, în București sunt 18 candidați pentru funcția de primar, în Constanța sunt 17, în Timișoara 15, iar în Suceava, Cluj Napoca și Iași sunt câte 14 candidați. În Târgu Mureș, Deva, Brasov, Botoșani și Pitești sunt câte 13 candidați înscriși pentru funția de primar.

De asemenea, cei mai mulți candidați independenți se regăsesc în județele Brașov: 83, Constanța – 66, Mureș – 66, Suceava – 65, Harghita – 63, Bihor – 62, Covasna – 62, Argeș -61. În total, sunt 1713 candidați independenți la alegerile locale 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI