05 iun. 2022 | 13:13

Alarmă cu bombă între Romania şi Ucraina, la Sighetul Marmației. Un bătrân de 81 de ani a făcut amenințarea

News
Alarmă cu bombă între Romania şi Ucraina, la Sighetul Marmației. Un bătrân de 81 de ani a făcut amenințarea
Alarmă cu bombă la Sighetu Marmației: SRI a intervenit

Alarmă cu bombă la Sighetul Marmației! Serviciul Român de Informații este în stare de alertă. Totul se întâmplă la Poliția de Frontieră, la podul istoric ce face legătura între România și Ucraina. Traficul este blocat în toată zona în aceste momente. Primele informații arată că totul a pornit de la un apel telefonic primit la 112. Un bărbat a anunțat autoritățile că podul care face legătura dintre Sighetu Marmației și Solotvino va fi aruncat în aer în această seară. Iată mai multe detalii!

Update 5 iunie: Poliția Județeană Maramureș a anunțat azi, 5 iunie, finalizarea verificărilor pentru identificarea persoanei care sâmbătă seară a sunat la 112 pentru a anunța o explozie. Bărbatul care a alertat autoritățile are 81 de ani și este din Ocna Șugatag. Acesta a fost amendat cu 4.000 de lei în urma alarmei false.

Alarmă cu bombă la Sighetu Marmației: SRI este în alertă

Autoritățile de la Poliția de Frontieră Sighetu Marmației sunt în alertă în urma unui apel. Un bărbat a sunt la 112 pentru a spune că podul istoric ce face legătura dintre România și Ucraina urmează să explodeze în această seară.

Traficul prin punctul de trecere P.T.F Sighetu Marmației este blocat în aceste momente. Întreg perimetrul este asigurat de polițiști și celelalte forțe de ordine, jandarmi și polițiști de frontieră.

De asemenea, urmează să se efectueze verificări de către o echipă de pirotehniști din cadrul Direcției Județene de Informații Maramureș.

„Traficul prin punctul de trecere P.T.F. Sighetu Marmaţiei este blocat momentan, urmare a unui apel 112, prin care un bărbat a anunţat autorităţile că, în această seară, podul istoric ce face legătura între localităţile Sighetu Marmaţiei şi Solotvino din Ucraina va fi aruncat în aer”, anunţă Poliţia judeţeană Maramureş.

Peste 100 de cetățeni, majoritatea ucraineni, au fost blocați la intrarea în punct. Echipele pirotehnice de la SRI inspectează toate clădirile din punctul de trecere a frontierei și podul în căutarea bombei.

Alertă cu bombă la centrul comercial Băneasa

A fost panică la centrul comercial Băneasa din nordul Capitalei. Sute de clienți și angajați ai magazinelor au fost evacuați de urgență în urma unei amenințări cu bombă.

După trei ore de căutări, Poliția Capitalei a anunțat că „nu a fost identificată nicio situație de pericol”, iar oamenilor li s-a permis din nou accesul în centrul comercial în jurul orei 15:00. Totul s-a întâmplat astăzi, 4 iunie.

La fața locului au intervenit de urgență zeci de polițiști, pirotehniști și pompieri, după ce s-a primit un apel la 112 prin care autoritățile erau avertizare că a fost amplasată o bombă în interiorul clădirii.

„În urma unui email anonim prin care a fost primită o amenințare cu bomba la un mall din sectorul 1, pirotehniștii Serviciului Român de Informații s-au deplasat la fata locului împreună cu echipele Poliţiei Române. Se derulează investigații specifice”, au precizat reprezentanţii SRI.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro