Al doilea consiliu de exil la Survivor România 2022. „Te transformi în Iuda” / „Nu am nicio frică, nu mă interesează” VIDEO

Al doilea consiliu de exil la Survivor România 2022. „Te transformi în Iuda” / „Nu am nicio frică, nu mă interesează” VIDEO
Al doilea consiliu de exil la Survivor Romania 2022

Duminică seara, după jocul de recompensă câștigat de Războinici, a avut loc al doilea consiliu de exil la Survivor România 2022. Află cine sunt ghinioniștii aleși, după ce CRBL și Relu au spart gheața.

Consiliul de exil la Survivor România 2022

După ce Războinicii au câștigat cu scorul de 10-7 și au mâncat, a urmat o seară grea. A avut loc al doilea consiliu de exil din istoria emisiunii Survivor România 2022. Cei mai buni doi concurenți de pe traseu au avut o misiune grea.

În plus, prezentatorul Daniel Pavel a făcut un anunț neașteptat. Și anume o eliminare șocantă la care nimeni nu șe aștepta: Otilia Bilionera. Aceasta are prea mari probleme de sănătate și nu mai poate concura.

Cătălin Zmărăndescu, exilat de TJ Miles

Cât despre exil, din echipa Faimoșilor, cel mai bun timp a fost scos de TJ Miles. Concurentul care a și adus 3 puncte pe traseu, a fost și cel mai rapid. El a fost nevoit să aleagă un coleg, și anume Cătălin Zmărăndescu.

Nu o să mă prefac să spun că nu sunt sigur pe cine vreau să trimit. E important să înțelegem că avem puține fete, nu vreau să trimit una acolo. Aș vrea să mă concentrez la băieți, cred că avem și oameni accidentați care nu au primit acordul. Sunt asumat, cap coadă. Decizia e corectă și logică pentru echipă. Sper să mă susțină, omul care trebuie să meargă de data asta e Cătălin Zmărăndescu.

Alegerea nu e personală, emoțională. Nu am nicio frică, nu mă interesează. Sunt pregătit să merg și în exil, și acasă, și în finală. Sunt pregătit să fac totul cap-coadă. Las în mâna publicului. Nu sunt aici să mă compar cu nimeni. Bro, am câștigat cel mai bun timp, așa cred că e mai bine acum pentru echipă. Asta e viața”, a spus TJ Miles.

”Nu știu dacă știe el mai bine decât un medic. Eu aduc între 4-6 puncte săptămânal. Medicul a zis doar azi să stau pe bară, nu o lună, nu o săptămână. Poate opțiunea lui a fost alt nume. Sper să aducă puncte. Cum faci un pas greșit, vin și mă mușcă. Degeaba îmi zici că ești fratele meu, când te transformi în Iuda. Sunt sportiv, știu foarte bine să îmi tratez rănile.

Eu simt ce e bine și ce nu. Se pare că s-a grăbit tare să mă scoată din ecuație. Eu sunt bărbat, nu am venit aici să devin bărbat. Îmi asum exilul, îl voi juca pe sus, cu zâmbetul pe buze”, a replicat Cătălin Zmărăndescu.

Doru, eliminat de Ionuț Popa

Pe partea cealaltă, în tribul Războinicilor, cel care a scos cel mai rapid timp este Ionuț Popa. Ștefania a răsuflat ușurată.

„Da, știam. Am tot calculat în camp, dar nu m-am gândit pe cine să scot. Am doi oameni, m-am gândit puțin. E pentru binele echipei. Eu sper să nu o ia personal. Relu, stai liniștit, nu te trimit pe tine. Motivația este sportivă, și de astăzi, de la jocul de azi.

Și consider că este o strategie pentru jocurile care urmează. Dorule, votul meu, pentru că trebuie să o fac, îl trimit în exil”, a mărturisit Ionuț Popa.

„Mă gândeam și eu la treaba aceasta, că doi am dat-o de gard pe traseu. Mă bucur că diferența s-a făcut la ultima aruncare. O să am pretenția de la ei ca, atunci când vin la imunitate, doar să privesc.Ei să fie primii”, a mărturisit Doru.