12 apr. 2024 | 09:11

Al doilea caz Caracal în România. Ce au descoperit anchetatorii în casa cetățeanului turc, principalul suspect în cazul crimei din Dâmbovița

News
Al doilea caz Caracal în România. Ce au descoperit anchetatorii în casa cetățeanului turc, principalul suspect în cazul crimei din Dâmbovița
Foto: Profimedia

Detaliile apărute în spațiul public indică un scenariu terifiant: avem de-a face cu un al doilea caz Caracal în România. Ancheta continuă în cazul uciderii Mirelei, femeia de 38 de ani găsită tranșată, pe un câmp din apropierea A1. Ce au descoperit anchetatorii în casa cetățeanului turc, principalul suspect în cazul crimei din Dâmbovița.

Noi detalii în cazul crimei din Dâmbovița

A trecut o săptămână de la momentul în care cadavrul unei femei a fost descoperit pe un câmp, în apropierea bretelei rutiere care duce către A1, în zona satului Olteni, din județul Dâmbovița.

Corpul, care ar fi fost tranșat, era într-o stare avansată de descompunere, ceea ce a îngreunat procesul de identificare.

În cele din urmă, s-a stabilit că era vorba despre o femeie în vârstă de 38 de ani, Mirela, care ar fi lucrat ca damă de companie. Înainte să dispară, ea îi spusese surorii sale că se ducea la o întâlnire. Dispariția ei a fost sesizată la Poliție pe 6 martie 2024.

Asemănări cu cazul Caracal

Principalul suspect în cazul crimei din Dâmbovița este un bărbat turc, cu cetățenie germană. Zeci de polițiști, criminaliști și mascați i-au controlat casa, iar descoperirile amintesc de un alt caz dramatic din România – cazul Caracal.

La fel ca Gheorge Dincă, cel suspectat de uciderea Mirelei locuia într-o casă îngropată în gunoaie, o locuință improvizată, creată în locul unui fost depozit de mobilă. A fost comparată chiar cu o fortăreață.

Te-ar putea interesa și: Gheorghe Dincă a ajuns să facă legea în pușcărie. Cum și-a impus ”monstrul din Caracal” respectul în penitenciar

Ce s-a descoperit în casa suspectului principal

După mai bine de 14 ore de căutări, oamenii legii au ridicat numeroase probe. În casa cetățeanului turc, principalul suspect în cazul crimei din Dâmbovița, au fost descoperite probe ce conțineau ADN-ul victimei – urme de sânge și haine – saci și o sârmă ce ar fi fost folosită pentru a o lega pe femeia ucisă.

Bărbatul refuză să colaboreze ce anchetatorii, a afirmat că nu vorbește limba română, însă nu a vrut să ofere nicio informație nici după ce a fost adus un traducător.

Un apropiat al suspectului, care spune că îl cunoaște de ani buni, de când acesta lucra în Germania, a oferit câteva detalii despre bărbat, dezvăluind că presupusul criminal ar avea probleme psihice.

„Lucra ca mecanic auto, repara mașini, sudor. Meseria lui era sudor(…). Nu cred că a avut probleme cu poliția, n-am auzit, că auzeam dacă avea probleme în Germania.

Are probleme psihice, din câte ştiu”, a dezvăluit apropiatul său, potrivit Antena 3 CNN.

Te-ar putea interesa și: Ce s-a aflat despre Cazul Caracal și Alexandra Măceșanu. Strigător la cer

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Iohannis a RENUNŢAT! Iese la pensie. A depus deja cererea oficială
Capital.ro
Pericolul din vopseaua de ouă. Ce conține și cât de mult ne poate afecta sănătatea
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro