Al cui era, de fapt, telefonul de pe care a sunat Alexandra, victima criminalului din Caracal: anchetatorii lămuresc misterul

Al cui era, de fapt, telefonul de pe care a sunat Alexandra, victima criminalului din Caracal: anchetatorii lămuresc misterul

Alexandra Măceșanu, tânăra ucisă cu brutalitate într-o locuință din Caracal, a sunat de trei ori la 112 pentru a cere ajutor. Chiar și așa, polițiștii au ajuns la ea după 19 ore. STS și Poliția Română au dat vina unii pe alții privind localizarea apelului. Până a fost prea târziu.

Alexandra Măceșanu a fost dată dispărută mierurea trecută. Ea dorea să se întoarcă de la Caracal și a fost luată cu mașina de Gheorghe Dincă. Este cel bănuit că a răpit-o pe fată și apoi a ucis-o cu brutalitate.

Înainte să aibă loc crima oribilă, însă, fata a apucat să sune la 112 pentru a cere ajutor.

Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra

Politia - dispret la adresa tatalui Alexandrei

Imediat după ce STS a confirmat apelurile efectuate de adolescentă la 112, s-a speculat că tânăra a sunat de pe propriul telefon mobil. Se credea că reușise, cumva, să-l ascundă de agresor.

Acum, însă, surse citate de Mediafax susțin că agresorul Gheorghe Dincă își uitase telefonul în garajul unde o ținea captivă pe adolescentă. Acesta a reușit să ajungă la el și să ceară ajutor la 112. Ultimele ei cuvinte, înainte ca apelul să se întrerupă,  au fost „Vine, vine”, lucru confirmat chiar Ioan Buda, fostul șef al Poliției Române, demis seara trecută.

Potrivit STS, apelurile telefonice au fost efectuate pe parcursul câtorva minute.

11:05:41: operatorul 112 a apelat dispeceratul Poliției
11:05.52: apelanta a deconectat apelul cu operatorul 112
11:06:55: dispecerul Poliției a preluat cazul de la operatorul 112, apelanta nemaifiind în convorbire;

Al doilea apel a fost preluat de operatorul 112, la ora 11:06:25:

11:06:55: operatorul 112 a apelat dispeceratul Poliției
11:07:53: dispecerul Poliției a preluat apelul, fiind în legătură directă cu apelanta;

Al treilea apel a fost preluat de operatorul 112 la ora 11:12:36:

11:12:43: operatorul 112 a apelat dispeceratul Poliției
11:12:51: : dispecerul Poliției a preluat apelul, fiind în legătură directă cu apelanta;

Alexandra Măceșanu avea 15 ani și se pregătea să dea Bacalaureatul. Ea plecase din localitatea Dobrosloveni către Caracal pentru a merge la meditații și a fost nevoită să facă autostopul și să se urce în mașină cu necunoscuți pentru că…nici nu avea altă opțiune, în condițiile în care niciun mijloc de transport în comun nu circula în acea zi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI