Ajutor pentru Gheorghe Dincă? Proprietarul mașinii albastre a intrat în vizorul poliției, după ce a încercat să vândă duba pe net

Poliția îl caută acum pe proprietatul mașinii albastre care apare în imaginile video din ziua crimelor din Caracal. Acesta ar putea să fi fost ajutorul lui Dincă.

Proprietarul mașinii din imaginile video din ziua crimelor, ajutorul lui Dincă?

Oamenii legii îl suspectează pe proprietarul mașinii albastre pentru că i-ar fi oferit lui Gheorghe Dincă ajutor în ziua crimelor. Bărbatul care deține vehiculul de culoare albastră este audiat pentru a doua oară de către anchetatori.

Acesta este vecin cu inculpatul, iar agenții de poliție încearcă să afle care este legătura dintre cei doi și de ce i-a împrumutat mașina în ziua dezvăluirilor crunte din Caracal. La doar două zile după ce Alexandra Măceșanu ar fi fost omorâtă, proprietarul mașinii ar fi încercat să pună vehiculul la vânzare, pe internet. Procurorii l-au mai interogat pe suspectul care se crede că i-ar fi acordat ajutorul lui Dincă pe data de 30 iulie.

Ce se întâmplă cu proprietarul mașinii albastre? Acesta este acum suspect în cazul Caracal
Ce se întâmplă cu proprietarul mașinii albastre? Acesta este acum suspect în cazul Caracal

Teoria unui criminalist în cazul Caracal

Liviu Chesnoiu, criminalist, a adus în prim-plan o teorie șocantă în privința cererii venite din partea lui Gheorghe Dincă pentru un certificat medico-legal. „O să zică acum că a fost bruscat și de aceea a recunoscut ce a recunoscut și chestii de genul. Dacă în 70 de ore nu am reușit să îl facem să spunem tot adevărul, el după 60 de ore nu a mai vrut să zică nimic. A spus că i s-a făcut rău”, a spus sursa citată.

De asemenea, a mai subliniat și faptul că Gheorghe Dincă încerca să-și piardă urma dacă dorea cu adevărat să scape de acuzații. Mișcările sale au fost unele ale unui om cu probleme psihice, extrem de haotic și tulburat pe alocuri. „Eu nu cred că are probleme, am văzut le-a arătat grădina, apoi Dunărea, Oltul, i-a dus peste tot și nu se văita. Era foarte vioi.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI