Ai visat căpușe? Ce lucruri oribile prevestesc acești paraziți dezgustători

de: Bișinicu Andreea
15 04. 2022

De multe ori ni se întâmplă să visăm tot felul de lucruri bizare. De la animale fantastice, la scene din filme, oameni dragi care au murit, insecte sau obiecte care nu au niciun sens, fiecare reverie pare să aibă o anumită explicație. Ce semnifică dacă ai visat căpușe. Te-ai fi gândit la asta?

Ce înseamnă dacă visezi căpușe

Dacă ești superstișțios, cu siguranță ai auzit de multe ori fraza care spune că dacă visezi un anumit obiect, animal, persoană înseamnă că se va întâmpla un anumit lucru.

Ce semnifică atunci când visezi căpușe? Ei bine, din punct de vedere științific, căpușele sunt un ordin de acarieni, a căror înțepătură poate determina leziuni grave ale tegumentului.

Unele specii de căpușe sunt mult mai periculoase decât altele, fiind capabile să provoace paralizii, iar altele pot transmite boli cumplite precum tifosul, Lyme, febra recurentă şi multe altele.

Căpușele sunt extrem de periculoase, iar atunci când le visezi, superstițioșii sunt de părere că apariția unei căpușe în vis se poate traduce prin apariție unul rău în viața ta, o veste proastă sau îmbolnăvirea ta sau a unui membru din familie.

De asemenea, în tradiția populară, căpușele semnifica boala și sărăcia. Mai mult de atât, se crede că dacă visezi căpușe pe animale, atunci dușmanii tăi vor face tot ce este posibil să puna mâna pe ceva care îți aparține.

Ce semnifică dacă visezi mai multe căpușe

Pe de altă parte, dacă visezi mai multe căpușe într-un singur loc, această reverie s-ar putea traduce prin faptul că ai putea suferi de o boală destul de severă, pe care nu ai descoperit-o încă.

Dicționarul de vise spune că, atunci când visezi că foarte multe căpuşe vin spre tine, acest vis ar putea însemna că duşmanii tăi încearcă toate metodele prin care să îţi distrugă viaţa de familie și să nu mai ai niciun strop de liniște.

O altă traducere ar fi următoarea: dacă visezi că cineva aruncă spre tine căpuşe sau că insectele se plimbă prin interiorul organismului tău, dar tu le omori, atunci se spune că ești un om puternic, care va reuși să învingă toate problemele pe care le are de înfruntat.