15 sept. 2023 | 08:05

Ai un IQ de geniu dacă reușești să rezolvi ecuația în doar 10 secunde. Mută un chibrit ca să corectezi 7-3=5

Diverse
Ai un IQ de geniu dacă reușești să rezolvi ecuația în doar 10 secunde. Mută un chibrit ca să corectezi 7-3=5
Testul IQ al diminetii

Vă propunem în această dimineață un test simplu și rapid care vă va arăta cât sunteți de deștept. Trebuie să ai un IQ de geniu dacă reușești să rezolvi ecuația în doar 10 secunde. Tot ce trebuie să faci este să muți un băț de chibrit pentru ca să corectezi exercițiul dat: 7-3=5.

Test IQ. Rezolvă acest exercițiu și te poți numi geniu

Rezolvarea unui test de inteligență este un mod extraordinar de a vă începe ziua. Creierul se va concentra și va începe să lucreze de la prima oră, astfel că toată ziua veți fi în vervă, capabili să luați cele mai bune decizii.

Astfel, în această dimineață vă propunem un test de inteligență cu bețe de chibrit. Aveți un exercițiu pe care dumneavoastră, prin mutarea unui singur băț, trebuie să îl faceți să fie adevărat.

Exercițiul dat este 7-2=5, iar imaginea o regăsiți în galeria foto a articolului, unde vă puteți concentra mai bine pe ea. Tot ce trebuie să faceți este prin mutarea unui singur băț de chibrit să faceți exercițiul să fie adevărat.

Testul trebuie rezolvat în 10 secunde

Dacă vreți să vă numiți un geniu, conform celor care au conceput testul, trebui să îi dați de cap în doar 10 secunde. Însă, și dacă timpul a expirat, ar trebui să nu vă dați bătuți și să încercați rezolvarea lui pentru că asta vă va face mul bine la creier, punându-l în mișcare.

Totuși, dacă v-ați plictisit și nu mai vreți să vă gândiți la cum să faceți exercițiul corect, tot în galeria foto a articolului veți găsi și rezolvarea lui.

IQ, prescurtare de la coeficient de inteligență, măsoară capacitatea de raționament a unui om. Altfel spus, acesta ar trebui să evalueze cât de bine poate cineva să folosească informațiile și logica pentru a răspunde la unele întrebări sau pentru a face unele predicții.

Citește și: Ce IQ are cel mai deștept om din lume

Testele de tip IQ evaluează acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung. În plus, măsoară cât de bine pot oamenii să rezolve puzzle-uri și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit cândva, dar și cât de repede de întâmplă acest lucru.

Când au apărut testele IQ

Testele IQ au apărut de mai bine de 100 de ani. Au fost create inițial în Franța, pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

După, guvernul SUA a folosit teste IQ în timpul Primului Război Mondial. Șefii armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos pentru toată lumea. Astfel, au folosit testele pentru a ajuta la găsirea unor candidați calificați.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Regele Charles l-ar putea primi pe fiul său la sfârșitul lunii. E valabil și pentru Meghan?
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro