Ai minte de detectiv dacă ghiceşti numele ascuns în lunile anului. E un test de IQ, doar cei mai inteligenţi îşi dau seama

de: Ștefan R. Apostol
08 06. 2023

Ne-am gândit că a venit acel moment al zilei în care să te provocăm la un nou test de IQ. Dacă reușești să rezolvi acest test, cu siguranță ai minte de detectiv dacă ghiceşti numele ascuns în lunile anului. Așa că, hai să vedem dacă reușești să descoperi numele și dacă o poți face în mai puțin de 6 secunde.

Te provocăm la un nou test de IQ

Cele patru linii din imaginea din galerie conțin numele unei persoane. Ești un adevărat detectiv dacă reușești să ghicești numele în 6 secunde. Testează-ți inteligența acum!

Vezi și: Test IQ pentru cei mai atenți oameni. Găsești fantoma din imagine în 13 secunde?

Una dintre cele mai populare provocări de puzzle de pe internet în zilele noastre este un test de IQ  cu imagini. În această activitate, cititorului i se prezintă și o anumită întrebare bazată pe imagine. Utilizatorul trebuie să răspundă la întrebare analizând imaginea și folosind abilități logice și analitice pentru a ajunge la răspuns.

Practicarea regulată a testelor de puzzle cu imagini ajută la ascuțirea creierului și la creșterea capacității de atenție. De asemenea, a fost asociat cu o mai bună sănătate mintală prin prevenirea declinului cognitiv la vârste înaintate. Ai un creier ascuțit? Haide să aflăm acum. Imaginea din galerie înfățișează 4 rânduri în care numele lunilor sunt scrise într-un mod enigmatic.

Vezi și: Test IQ pentru cei mai inteligenți oameni. Mută un singur chibrit pentru a rezolva ecuația

Ai minte de detectiv dacă ghiceşti numele ascuns în lunile anului

Cele patru linii împreună ascund numele unei persoane, iar sarcina ta este să găsești numele ascuns în 6 secunde. Acesta este un puzzle complicat care va testa cât de bune sunt abilitățile tale logice și analitice. Acum, studiază cu atenție imaginea și vezi dacă poi găsi numele în limita de timp.

Pune-ți pe cap capacul de gândire și vezi dacă reușești să găsești soluția. Dacă te-ai blocat la un moment dat, citește din nou rândurile din imagine și folosește-ți abilitățile de gândire critică pentru a descifra numele ascuns. Deci, ai reușit să găsești numele ascuns în rânduri?

Vezi și: Test IQ de weekend. Răspunde în 30 de secunde ce rezervor se va umple primul

Dacă da, ești grozav și ai minte de detectiv dacă ghiceşti numele ascuns în lunile anului. Poți să-ți verifici răspunsul care este furnizat mai jos.

Rezolvarea la acest test de IQ

Dacă nu ai reușit să te descurci, atunci poți să mai încerci odată pentru a înțelege puzzle-ul și să vezi dacă îl poți rezolva singur. Nu sări direct la răspuns înainte de a rezolva puzzle-ul cu imagini, deoarece nu va fi benefic pentru creier.

Până acum, majoritatea dintre voi ar fi putut identifica numele ascuns, în timp ce unii dintre voi s-ar putea să se chinuie încă să descifreze puzzle-ul. Indiciul care a fost furnizat de imagine este că numele este prezent undeva doar în acele 4 rânduri. Acum, dacă începem să decodificăm cele 4 rânduri, obținem numele ca fiind John.

Vezi și: Test IQ. Poți găsi cele 16 animale ascunse în această poză în 32 de secunde?

Dacă și ție ți-a dat același rezultat, înainte de a ajunge la rezolvarea noastră, regăsită în a doua imagine din galerie, este clar că ai minte de detectiv.