„Ai mai lucra vreodată cu Gigi Becali?”. Edi Iordănescu, anunț de ultimă oră

de: Sorin Barbu
22 12. 2022

Edi Iordănescu este un personaj diplomat care refuză să dea un răspuns ferm la problemele delicate. Așa s-a întâmplat și acum când selecționerul a fost întrebat dacă ar mai fi dispus să colaboreze cu Gigi Becali, după scandalul de la finalul anului trecut.

Edi Iordănescu, antrenor la FCSB, cu Gigi Becali patron? „Am trecut peste orice supărare”

Edi Iordănescu și Gigi Becali au lucrat trei luni la FCSB. Despărțirea s-a produs rapid, după doar trei luni, după ce patronul și-a încălcat cuvântul și a început să critice jucătorii și antrenorii la televizor. Iordănescu junior și-a dat demisia și a renunțat la clauza de 500.000 de euro pe care o avea contract legat de această situație, în care omul de afaceri ar fi încercat să se implice la FSCB.

Edi Iordănescu este acum selecționerul echipei naționale, reconfirmat în funcție, după meciurile din Liga Națiunilor, și a fost întrebat dacă ar mai vrea să antreneze FCSB. Nu a respins nicio clipă această variantă.

„Nu știu ce să spun. Nu cred că poate vreodată să-și schimbe stilul (n.r. Gigi Becali). Trebuie să aibă stilul pe care-l dorește, sunt banii lui, dar mereu am spus că trebuie să țină cont de câți suporteri are acea echipă.

Cred că anumite lucruri ar trebui să fie gestionate cu mare atenție, însă nu-mi permit să vorbesc pentru că nu sunt banii mei. Eu am trecut însă peste orice fel de supărare personală”, a spus Edi Iordănescu, în cadrul podcastului „Tare de tot”.

Edi Iordănescu și-a dat demisia de la FCSB după doar 12 meciuri: opt victorii, două remize și două înfrângeri, dintre care una la „masa verde”, cu FC Voluntari, în optimile Cupei României. Înainte să-și dea demisia a înregistrat nouă meciuri fără înfrângere.

Edi Iordănescu a plecat de un an de la echipa lui Gigi Becali, dar activitatea lui la echipa națională a fost de multe ori criticată de patronul FCSB, dar și managerul general, Mihai Stoica.