Afecțiunea nebănuită de care suferă Wentworth Miller, starul din „Prison Break”. Diagnosticul medicilor a fost un șoc pentru el

Afecțiunea nebănuită de care suferă Wentworth Miller, starul din „Prison Break”. Diagnosticul medicilor a fost un șoc pentru el
Ce diagnostic a primit Wentworth Miller. Le-a spus adevărul fanilor

Wentworth Miller, cunoscutul star din ‘Prison Break’, a dezvăluit că suferă de o afecțiune nebănuită! Mulți fani au rămas surprinși în momentul în care actorul s-a decis să spună adevărul chiar în mediul virtual.

Ce diagnostic a primit Wentworth Miller. Actorul a spus totul

Serialul ‘Prison Break’ i-a adus mult succes lui Wentworth Miller, dar actorul duce o luptă crâncenă de dus. Acesta le-a mărturisit fanilor că a fost diagnosticat cu autism printr-un mesaj extrem de emoționant, în care explica prin ce trece, de fapt.

„La fel ca toată lumea, viața dusă în carantină m-a privat de anumite lucruri. Dar, în izolare, am găsit daruri neobișnuite.

Toamna aceasta se împlinește un an de când am primit diagnosticul informal de autism. Precedat de un autodiagnostic. Urmat de un diagnostic formal.

A fost un proces lung, care avea nevoie de actualizare. Sunt un bărbat de vârstă mijlocie. Nu un copil de 5 ani. Și recunosc că accesul la un diagnostic este un privilegiu de care mulți nu se bucură.”, a transmis actorul pe Instagram.

De asemenea, actorul a dezvăluit că diagnosticul a venit ca un șoc, dar nu a reprezentat o surpriză, mai ales pentru că avea bănuieli înainte ca medicii să îi confirme totul. Acesta a mărturisit că a început să adune informații despre autism, mai ales pentru că nu cunoaște toate detaliile.

Wentworth Miller: ‘Nu aș schimba ceva’

Wentworth Miller a adăugat că nu ar schimba nimic, concluzionând cu o mulțumire pentru toți oamenii ce l-au ajutat de-a lungul timpului. Fanii au reacționat imediat la mesajul lăsat de actor, acesta fiind extrem de sincer cu toată lumea.

„Nu aș schimba ceva. Nu. A fi autist este esențial pentru cine sunt. Pentru tot ce am realizat.

Vreau să le spun oamenilor care mi-au oferit în mod conștient sau inconștient o bucată suplimentară de grație și spațiu de-a lungul timpului, care mi-au permis să mă mișc prin lume într-un mod care avea sens pentru mine, indiferent dacă avea sau nu sens pentru ei…mulțumesc.

Și celor care au făcut o alegere diferită…ei bine. Oamenii își dezvăluie adevărata față.”, a mai spus el.

Wentworth Miller, dezvăluiri despre orientarea sa sexuală

În 2013, Wentworth Miller recunoștea faptul că este homosexual după ce refuza invitația de a participa la Festivalul Internațional de Film de la Pettersburg, explicând că este tulburat de atitudinea pe care o are Guvernul Rusiei față de persoanele gay.

Mai mult, acesta a refuzat și să participe la sezonul 6 din serialul ce l-a consacrat, ‘Prison Break’. Actorul le-a mărturisit fanilor că nu își mai dorește să interpreteze personaje heterosexuale, chiar dacă rolul i-a adus mult succes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wentworth Miller (@wentworthmiller)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI