Afecțiunea ereditară de care suferă cântăreața Nico. „Am luat 5 ani de zile pastile”. Ce este nevoită să facă din cauza diagnosticului pus de medici

Afecțiunea ereditară de care suferă cântăreața Nico.
Ce a dezvăluit Nico despre problemele ei de sănătate

Nico și-a deschis sufletul și a discutat despre afecțiunea ereditară de care suferă. Vedeta se confruntă cu un diagnostic crunt, așa că este nevoită să recurgă la diverse modalități pentru a nu se observa că picioarele ei au avut de suferit de-a lungul anilor.

Nico, totul despre problemele din viața ei

Nico este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, iar talentul incredibil, dar și modestia, blândețea și umorul de care dă dovadă au făcut-o să fie propulsată pe cele mai înalte culmi ale succesului. Totuși, aceasta se confruntă cu anumite probleme dificile.

Frumoasa artistă suferă de o boală ereditară, mai exact insuficiența venoasă. Nico a explicat că a fost nevoită să recurgă la pastile pentru 5 ani de zile. Semnele pe care le are pe picioare s-au accentuat după vârsta de 40 de ani, așa că artista a recurs la diferite trucuri pentru a se simți cât mai bine în pielea ei.

 „Vreau să spun că au apărut câteva după naștere, pe la 24-25 de ani, dar nu atât de tare. Ele s-au accentuat după 40 de ani, eu nici nu fumez, am o activitate ok, am mâncat destul de sănătos, zic eu. Este destul de inestetic, dureri nu am avut niciodată.

Stau pe tocuri foarte puțin, dar asta din cauza coloanei, am o hernie lombară pe care nu vreau să o operez. Există un airbrush pentru picioare, eu vara îmi dau pentru că nu pot să ies.

Am luat 5 ani de zile pastile, nonstop. Trebuie să optezi de tânără dacă știi că ai problema asta. Mai fac reflexoterapie, masaje, dar nu foarte dure.”, a spus vedeta la Vorbește lumea.

„Există tot felul de metode”

De asemenea, Nico a mărturisit că nu o deranjează această problemă, ba chiar s-a obișnuit, mai ales pentru că există multe metode pentru ca aspectul ei să nu aibă de suferit. Totuși, vedeta se bucură nespus pentru că fiica ei nu a moștenit această afecțiune.

„Nu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că este o problemă (n.r. fiica ei nu a moștenit). Nu mă deranjează, chiar nu mă deranjează pentru că există pantaloni, ciorapi compresivi, tot felul de metode. Eu sunt obișnuită cu asta. (…)

Dacă am voie să fac sport? Mersul pe jos este foarte bun, dar eu am o mică fisură de menisc și nu mai fac, sau le fac într-un mod ușor. Mie mi-ar plăcea să fac sport ore în șir.”, a mai zis cântăreața la Pro TV.