”Afară de la știri!” Cine cere vehement demisia Andreei Esca

”Afară de la știri!” Cine cere vehement demisia Andreei Esca

Scandalul iscat după aflarea veștii că celebra vedetă a PRO TV, Andreea Esca, s-ar fi infectat cu noul coronavirus, a stârnit multe pasiuni din partea unora, mai ales din partea celor care nu cred nici acum în existența acestui virus.

Petiție online de demitere a știristei de la PRO TV

După multe supoziții și interpretări a situației de fapt, reamintim că Andreea Esca dispăruse de la pupitrul știrilor de aproximativ două săptămâni, pe 27 iulie Andreea dă un interviu emoționant colegilor de la Știrile PRO TV în care recunoaște că atât ea, cât și soțul și fiul au fost infectați cu noul coronavirus, cel mai grav fiind Eram. După interviu o parte din colegii de presă au salutat și empatizat cu cele declarate de vedetă, alții au ieșit la rampă acuzând-o de iresponsabilitate, iar alții, cei care nu cred în existența acestui virus, au acuzat-o de minciună și au decis să facă o petiție online prin care-i cer vedetei să demisioneze și somează trustul din care face parte să o demită.

”Afară de la știri!” Cine cere vehement demisia Andreei Esca
”Afară de la știri!” Cine cere vehement demisia Andreei Esca

Un grup anticovid somează trustul de presă să o demită

Pagina de facebook pe care a fost inițiată această petiție, conform informațiilor publice, a fost înființată în 2017, plecâd de la ideea unei campanii intitulate „VaccinEdu – Citeste Prospectele”, reprezentând ”o revoltă împotriva cenzurii informațiilor care îndeamnă la citirea prospectelor vaccinurilor!” Se pare că inițiatorii acestei campanii, în această perioadă, de la îndemnarea oamenilor care-i urmăresc să aibă grijă la ce vaccinuri folosesc, au ajuns la grupul celor care nu cred în COVID-19. Astfel că, următorul demers, cel al petiției online de a o demite pe Andreea Esca, din punctul lor de vedere, pare unul normal. Mesajul inițiatorilor acestei noi campanii este unul clar, cel puțin pentru cei care deja s-au raliat organizatorilor și au decis să urmeze sfatul acelora.

”Concediaz-o pe Esca!
Trimite mail la: resurseumane@protv.ro

Subsemnatul: ….

silicit concedierea Andreei Esca de la programele de stiri ale trustului ProTV deoarece NU mai are credibilitate in fata romanilor din cauza informatiilor contradictorii pe care le-a oferit in interviul dat in data de 21/07/2020. Doar din data de 13/07/2020 a lipsit de la stiri, in situatia in care au fost 5 zile inainte de acest eveniment in care sotul ei era bolnav de covid si era la spital. Ea a continuat sa se prezinte la pupitru in fata telespectatorilor desi a avut contact cu o persoana infectata, fapt care arata o lipsa imensa de reponsabilitate din partea dansei, ori arata faptul ca toata povestea este falsa.

De asemenea, doamna Andreea Esca a participat la o petrecere cu peste 50 de invitati, ceea ce arata din nou faptul ca are o conduita iresponsabila si lipsita de credibilitate. In acelasi mod, familia dnei Esca a vandut intr-o perioada de criza masti la suprapret, prin firma dnului Eram. Intr-o perioada atât de dificilă, familia dnei Esca a demonstrat o mare lipsa de responsabilitate si empatie fata de romani. Consideram ca doamna Esca reprezinta un pericol pentru opinia publica si dorim demiterea sa sau ca ea insansi sa isi inainteze demisia din trustul ProTV. In caz contrar, tot trustul de televiziune are imaginea patata si voi refuza sa mai urmaresc orice emisiune a acestui post TV.”, așa sună mesajul inițiatorilor petiției online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI