26 iul. 2020 | 07:52

”Afară de la știri!” Cine cere vehement demisia Andreei Esca

Emisiuni TV
”Afară de la știri!” Cine cere vehement demisia Andreei Esca
”Afară de la știri!” Cine cere vehement demisia Andreei Esca

Scandalul iscat după aflarea veștii că celebra vedetă a PRO TV, Andreea Esca, s-ar fi infectat cu noul coronavirus, a stârnit multe pasiuni din partea unora, mai ales din partea celor care nu cred nici acum în existența acestui virus.

Petiție online de demitere a știristei de la PRO TV

După multe supoziții și interpretări a situației de fapt, reamintim că Andreea Esca dispăruse de la pupitrul știrilor de aproximativ două săptămâni, pe 27 iulie Andreea dă un interviu emoționant colegilor de la Știrile PRO TV în care recunoaște că atât ea, cât și soțul și fiul au fost infectați cu noul coronavirus, cel mai grav fiind Eram. După interviu o parte din colegii de presă au salutat și empatizat cu cele declarate de vedetă, alții au ieșit la rampă acuzând-o de iresponsabilitate, iar alții, cei care nu cred în existența acestui virus, au acuzat-o de minciună și au decis să facă o petiție online prin care-i cer vedetei să demisioneze și somează trustul din care face parte să o demită.

”Afară de la știri!” Cine cere vehement demisia Andreei Esca

”Afară de la știri!” Cine cere vehement demisia Andreei Esca

Un grup anticovid somează trustul de presă să o demită

Pagina de facebook pe care a fost inițiată această petiție, conform informațiilor publice, a fost înființată în 2017, plecâd de la ideea unei campanii intitulate „VaccinEdu – Citeste Prospectele”, reprezentând ”o revoltă împotriva cenzurii informațiilor care îndeamnă la citirea prospectelor vaccinurilor!” Se pare că inițiatorii acestei campanii, în această perioadă, de la îndemnarea oamenilor care-i urmăresc să aibă grijă la ce vaccinuri folosesc, au ajuns la grupul celor care nu cred în COVID-19. Astfel că, următorul demers, cel al petiției online de a o demite pe Andreea Esca, din punctul lor de vedere, pare unul normal. Mesajul inițiatorilor acestei noi campanii este unul clar, cel puțin pentru cei care deja s-au raliat organizatorilor și au decis să urmeze sfatul acelora.

”Concediaz-o pe Esca!
Trimite mail la: resurseumane@protv.ro

Subsemnatul: ….

silicit concedierea Andreei Esca de la programele de stiri ale trustului ProTV deoarece NU mai are credibilitate in fata romanilor din cauza informatiilor contradictorii pe care le-a oferit in interviul dat in data de 21/07/2020. Doar din data de 13/07/2020 a lipsit de la stiri, in situatia in care au fost 5 zile inainte de acest eveniment in care sotul ei era bolnav de covid si era la spital. Ea a continuat sa se prezinte la pupitru in fata telespectatorilor desi a avut contact cu o persoana infectata, fapt care arata o lipsa imensa de reponsabilitate din partea dansei, ori arata faptul ca toata povestea este falsa.


De asemenea, doamna Andreea Esca a participat la o petrecere cu peste 50 de invitati, ceea ce arata din nou faptul ca are o conduita iresponsabila si lipsita de credibilitate. In acelasi mod, familia dnei Esca a vandut intr-o perioada de criza masti la suprapret, prin firma dnului Eram. Intr-o perioada atât de dificilă, familia dnei Esca a demonstrat o mare lipsa de responsabilitate si empatie fata de romani. Consideram ca doamna Esca reprezinta un pericol pentru opinia publica si dorim demiterea sa sau ca ea insansi sa isi inainteze demisia din trustul ProTV. In caz contrar, tot trustul de televiziune are imaginea patata si voi refuza sa mai urmaresc orice emisiune a acestui post TV.”, așa sună mesajul inițiatorilor petiției online.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro