Afaceristul pe care George Buhnici l-a enervat la culme: “Tu vrei să-mi arăți cât de deștept ești”

Afaceristul pe care George Buhnici l-a enervat la culme: “Tu vrei să-mi arăți cât de deștept ești”
George Buhnici a enervat la culme un afacerist celebru.

George Buhnici a enervat la culme și un afacerist celebru american în cadrul unui interviu făcut special pentru canalul său de YouTube. Vedeta a venit acum în centrul atenției tuturor în urma declarațiilor controversate făcute la adresa femeilor. Emisiunea sa online filmată în urmă cu ceva vreme a ajuns într-un punct culminant. Bărbatul a fost pus în fața unuia dintre cei mai dificili invitați. „Îți poți face singur emisiunea ta stupidă”, a spus afaceristul la un moment dat.

George Buhnici a enervat la culme un afacerist: „îți poți face singur emisiunea ta stupidă”

George Buhnici a luat cu asalt publicul din online, după o carieră în televiziune. Acesta a început să facă podcast-uri pe YouTube, acolo unde a avut numeroși invitați din diverse domenii. Unul dintre ei a fost chiar Robert Kiyosaki, om de afaceri, investitor și autor american.

Interviul cu acesta a avut loc la începutul anului 2022, moment în care discuția dintre cei doi a degenerat după câteva cuvinte spuse de Buhnici. Vlogger-ul și-a anunțat spectatorii că nu va fi un interviu obișnuit prin prisma personalității atipice a bărbatului, dar că va încerca să îi facă față, chiar dacă se va simți ,încolțit’.

„Acesta a fost unul dintre cele mai dificile interviuri pe care le-am luat pe tot parcursul carierei mele de jurnalist. L-am înțeles pe Robert, deși nu a fost ușor, și îți recomand și ție să iei această conversație cu un strop de sare, și să ții cont că atunci când mă vezi ”încurcat” în timpul acestui review este pentru că așa m-am simțit”, a scris Buhnici pe blog.

,,Îți poți face singur emisiunea ta stupidă”

Kiyosaki nu a ezitat să îl jignească pe acesta, exprimându-și la un moment dat intenția de a părăsi interviul în cazul în care vedeta noastră va continua să își spună experiența vastă.

Kiyosaki: „Dolarul american este moneda de rezervă a lumii. Nu știu dacă știi ce înseamnă asta.”
Buhnici: „Înțeleg.”
Kiyosaki „Ce înseamnă?”
Buhnici: „Este foarte periculos pentru toată lumea. Și nu este asigurată de nimic. Singura valoare pe care o are este încrederea.”
Kiyosaki: „Nu cred că mai vreau să stau la acest interviu. Dacă vrei să afli ce știu sau să îmi spui ce știi tu, atunci nu-mi lua interviu. Îți poți face singur emisiunea ta stupidă. Eu încerc să-ți spun ceva, dar tu vrei să îmi arăți cât de deștept ești. Este foarte egocentric.”
Buhnici: „Sunt aici pentru că sunt prost, să lămurim asta.”
Kiyosaki: „Atunci lasă-mă să explic ceva, la naiba.”, a fost fragmentul „picant” din interviul cu Kiyosaki.