De ce a plecat George Buhnici de la PRO TV, de fapt, deși emisiunea lui „I Like IT” avea succes

De ce a plecat George Buhnici de la PRO TV, de fapt, deși emisiunea lui „I Like IT” avea succes
George Buhnici și PRO TV, divorț neașteptat

De ce a plecat George Buhnici de la PRO TV? Timp de 15 ani, telespectatorii români au făcut cunoștință cu George Buhnici, la PRO TV. Acesta realiza aici un segment dedicat IT, „ILikeIT”. Ulterior, fără prea mari explicații, emisiunea dispărea din grilă, la fel și Buhnici. Mulți și-au pus atunci întrebarea de ce a plecat George Buhnici de la PRO TV, de fapt. Deși emisiunea lui „ILikeIT” avea succes, PRO TV lua decizia de a renunța la ea. Acum, în plin scandal mediatic, și cu vloggerul drept personajul principal negativ, au ieșit la suprafață detaliile acestui divorț neașteptat.

George Buhnici și PRO TV, divorț neașteptat

Printre cei care aveau să facă carieră în ograda PRO TV s-a numărat și George Buhnici. Timp de aproape 15 ani, acesta fusese la cârma unei emisiuni dedicată pasionaților IT.

În afară de segmentul de sine stătător de sâmbîta, George Buhnici avea și pastile regulate în cadrul emisiunilor de știri matinale, în fiecare zi.

Dar, fără a fi anunțat anterior, în 2019 se producea un divorț neașteptat între PRO TV și deja arhicunoscutul realizator George Buhnici. De altfel, PaginadeMedia anunța la acel moment plecarea lui Buhnici din PRO TV. realizatorul publică, imediat, un comentariul pe Facebook:

„Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV.

M-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet.

Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”, scria pe Facebook Buhnici, la momentul plecării din PRO TV.

De ce a plecat George Buhnici de la PRO TV?

La acel moment plecarea acestuia a creat un val de nemulțumiri la adresa noii conduceri a postului, neștiindu-se de fapt detaliile din spatele acestui divorț.

Astăzi, deja un celebru vlogger și influencer, George Buhnici este personajul negativ într-un scandal mediatic fără precedent.

Deși nu s-a știut până recent motivul real al plecării sale, multă lume își pune o întrebare. De ce a plecat George Buhnici?

Motivul avea să-l spună chiar Buhnici, având legătură strictă cu dorința sa de a face bani din mediul online. Ceea ce de altfel a și făcut, până în prezent. Acum, Buhnici face bani frumoși din canalul său de Yotube, dar și din blogul personal și siteul cavaleria.ro.

Dar acum, în urma recentului scandal mediatic, George Buhnici se află pe muchie de cuțit, pierzând deja un contract destul de bănos, de pe urma declarațiilor recente.

Rămâne se vedem care vor fi efectele ulterioare acestui scandal. Și dacă volggerul va reuși să-și mențină high-profile-ul în mediul online.