Afacerea pe care o lansează Anda Adam. Va da lovitura în piață?!

Afacerea pe care o lansează Anda Adam. Va da lovitura în piață?!
Afacerea pe care o lanseaza Anda Adam. Va da lovitura in piata

Anda Adam vrea să-și rotunjească veniturile și s-a gândit să se lanseze pe piața afacerilor. Celebra cântăreață se bucură de notorietate și popularitate în industria muzicală de aproape 20 de ani, iar acum blondina își dorește să devină o femeie de afaceri de succes.

Ce afacere își va deschide Anda Adam

Viața Andei Adam s-a schimbat complet după ce artista a divorțat de Sorin Nicolescu, tatăl fetiței sale Evelin. După ce s-a întors pe scenă, acolo unde face ceea ce iubește cel mai mult, să le cânte fanilor săi, vedeta și-a găsit liniștea și dragoste în brațele unui afacerist din Cluj, căruia i-a acceptat cererea în căsătorie.

După ce a bifat o carieră de succes în muzică, Anda Adam vrea să devină femeie de afaceri. În cadrul unei emisiuni televizate recente, solista a mărturisit că va fi prezentă pe scena unui mare festival din Vâlcea, pe la sfârșitul lunii august 2022.

Are un plan studiat și bine făcut, iar acum Anda Adam are de gând să se lanseze în afaceri. Mai exact, în cadrul festivalului din Vâlcea din perioada 18- 21 august, artista va avea un stand unde-și va lansa propriul parfum.

„Este un parfum care va crea dependență!”

Anda Adam spune că aroma este unisex, pasională, impunătoare și potrivită pentru orice ocazie, atât pentru urmașele Evei, cât și pentru reprezentanții sexului puternic.

De asemenea, artista este extrem de încrezătoare în proiectul ei, întrucât este convinsă că acest parfum va crea dependență în rândul clienților. Momentan, blondina nu a spus cum se va numi produsul mult râvnit.

„O să am și un stand acolo. O să fac sesiune de autografe și cu cei care vor fi prezenți acolo pentru că, săptămâna care urmează, înainte de acest festival super tare, la care noi vom și pe scenă, o să vin și cu un parfum pe care îl lansez.

Este un parfum care arată cam așa, vorbim de o lebăduță neagră. Este un parfum care arată bine estetic și vă promit că va crea dependență. Este un parfum care dacă te-ai dat o dată, momentan rămâi setat pe el.

L-am ales din vreo 200 și ceva de arome, vreo patru luni am tot mirosit. Este cam unisex și genul acela care lasă o dâră în spatele tău și nu este fresh și spre zona florală feminină”,  a declarat Anda Adam la TV.