13 feb. 2024 | 17:16

Afacerea în care Liviu Dragnea îşi investeşte banii. A renunţat la politică, cum are de gând să se îmbogăţească

News
Afacerea în care Liviu Dragnea îşi investeşte banii. A renunţat la politică, cum are de gând să se îmbogăţească
Liviu Dragnea se apucă de afaceri

În vara lui 2021, Liviu Dragnea a fost eliberat din penitenciar ca urmare a unei decizii luată de Tribunalul Giurgiu. Fostul lider PSD preciza că perioada de detenție a fost una de „suferință și abuzuri”. Tot atunci, el preciza că nu se mai întoarce în politică. În schimb, Dragnea a preferat să-și investească banii în altă afacere profitabilă.

În ce afacere și-a investit banii Liviu Dragnea

În mai 2019, Liviu Dragnea, fostul președinte al Camerei Deputaților, era condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru instigare la abuz în serviciu. Ulterior, magistrații au decis ca fostul politician să fie eliberat din pușcărie.

„Eu mă consider deținut politic, pentru că am intrat (la închisoare) nevinovat. PSD a devenit un partid de operetă, un partid de lași”, spunea Dragnea, în 2021.

Liviu Dragnea a preferat să nu se mai întoarcă în politică, ci a decis să intre în afaceri. De data aceasta, el a ales un domeniu tot mai profitabil – energia. Anul trecut, fostul șef al Camerei Deputaților a înregistrat societatea Energy Multi Sistems SRL, în care deține 30% din părțile sociale, notează Liber de Teleorman.

Fostul politician nu este singur, ci alături de alți doi investitori, Mihai Sebastian Romulus, care deține 30% din părțile sociale și Dănuț Ungureanu, care are 10%. În plus, societatea Dami Procons International are o cotă de 30% în Energy Multi Sistems SRL.

Citește și: Liviu Dragnea, apariţie îngrijorătoare în public. Cum a fost văzut fostul lider PSD, după internarea în spital

Liviu Dragnea nu e străin de acest domeniu, căci și fiii lui, Valentin Ștefan și Alexandra Maria, au afaceri în energie. Firma lor Stal Energy SRL are sediul în comuna Lita, Teleorman, scrie G4Media.ro.

Fostul politician are probleme de sănătate

Anul trecut, fostul politician Liviu Dragnea s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Conform unor apropiați, ca urmare a degradării sănătății, acesta avea să plece din țară pentru a se interna în spital.

Informații despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, precum și confirmarea internării sale într-o clinică din afara țării, aveau să parvină în presă la finalul lui 2023, conform unor surse medicale.

„În ciuda informațiilor apărute recent în mass-media, potrivit cărora aș fi fost internat de urgență în spital, vă pot asigura că aceste știri sunt complet false. Înregistrarea atașată a fost realizată cu câteva minute în urmă, ocupându-mă de grădinărit și bucurându-mă de soare. Vă doresc tuturor multă sănătate!”, a scris Liviu Dragnea, pe contul său de Facebook, pe 25 septembrie 2023.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Terenuri în centrul Capitalei, la preț de chilipir. ANAF scoate la licitație bunurile Elenei Udrea
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro