21 dec. 2021 | 14:58

Afacerea de milioane de euro a lui Cătălin Botezatu. În ce și-a băgat banii în Dubai

Monden
Afacerea de milioane de euro a lui Cătălin Botezatu. În ce și-a băgat banii în Dubai
Ce a reușit să facă Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este pregătit de o nouă reușită excepțională! Cunoscutul creator de modă a pus bazele unei afaceri care o să îi aducă foarte mulți bani. Acesta se află în Dubai, însă nu se bucură doar de numeroasele facilități pe care le aduce o astfel de vacanță, ci se ocupă și de noul său proiect.

Cătălin Botezatu, adevărul despre plecarea în Dubai. Ce afacere își deschide

Cătălin Botezatu a plecat în Dubai alături de buna lui amică, Clara Rotescu. Cei doi și-au făcut un plan și vor să dea lovitura în Emiratele Arabe Unite. Aceștia o să rămână în respectiva locație până pe 23 decembrie pentru a pune cât mai multe detalii la punct.

Mai exact, cei doi vor să deschidă un magazin multibrand de designeri români. Aceștia au vizitat diferite spații de magazine și au avut discuții cu numeroși arhitecți pentru ca noul proiect să se ridice la înălțimea așteptărilor. O echipă de 7 oameni a fost implicată în această afacere inedită.

„Am îmbinat utilul cu vacanța”

Totuși, Cătălin Botezatu și Clara Rotescu nu au uitat să îmbine utilul cu plăcutul. Aceștia se bucură de timpul petrecut în Dubai și recurg la numeroase activități pentru a se distra. Cei doi au grijă ca afacerea să fie una profitabilă, care o să le aducă mulți bani, însă nu uită să se mai relaxeze din când în când.

„Suntem în Dubai până pe 23 decembrie. Numai noi, iar între discuții despre afaceri, dar ne și relaxăm. Ieri ne-am dat pe tiroliană, facem plajă, mergem la căutătorii de perle.

Avem treabă în Dubai pentru că vrem să deschidem un magazin multibrand de designeri români din septembrie, în mai multe Emirate. Deocamdată am văzut spații de magazine și am avut diferite întâlniri cu arhitecți.

Am îmbinat utilul cu vacanța. Suntem o echipă de 7 oameni și suntem numai în întâlniri peste întâlniri, însă avem timp și pentru distracție pentru că îmbinăm utilul cu plăcutul.”, au spus Cătălin Botezatu și Clara Rotescu pentru Click!.

Cătălin Botezatu câștigă o mică avere pe internet

Cătălin Botezatu se bucură de multe afaceri de succes, dar și de contracte de publicitate care îi aduc mulți bani. Creatorul de modă reușește să își rotunjească veniturile cu 2.500 de euro pentru o singură postare, ținând cont că se bucură de foarte mulți admiratori și are succes în mediul digital.

„Cătălin primește și 2.500 de euro, pentru o postare, plus că are un contract pe perioadă nedeterminată cu o firmă de ochelari de lux, de unde își poate lua modele de 10.000 de euro lunar, dar și bani.”, spuneau în trecut surse apropiate de designer pentru Impact.ro.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cel mai ghinionist campion mondial din istoria fotbalului. A rămas fără deget din cauza verighetei și și-a rupt piciorul
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată la Euro 2024
Capital.ro
Locul din România în care va fi construit un viaduct spectaculos. Costurile se ridică la sute de milioane de lei
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
EXPLOZIE la o FABRICĂ de ARMAMENT din BERLIN! Alertă în GERMANIA
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro