21 dec. 2021 | 18:51

Afacerea cu care Ruby a dat lovitura. În ce și-a investit banii din muzică: ‘E o sumă frumoasă’ EXCLUSIV

Monden
Afacerea cu care Ruby a dat lovitura. În ce și-a investit banii din muzică: ‘E o sumă frumoasă’ EXCLUSIV
Afacerea cu care Ruby a dat lovitura

Misterioasa Ruby face mai nou investiții serioase și în lumea criptomonedelor, nu doar în cea muzicală. Ea recunoaște cu ușurință că ideea unei asemenea investiții nu i-a aparținut, dar după ce un amic i-a propus acst lucru, a început să citească informații de specialitate sau să caute site-uri cu tot felul de detalii.

Afacerea cu care Ruby a dat lovitura

Ana Claudia Grigore, alias Ruby, este plină de surprize. La cei aproape 33 de ani ai săi, pe care-i va împlini la finele lui ianuarie, Ruby dă dovadă că talentale sale muzicale pot fi oricând dublate de lucruri total  neașteptate venite din partea sa. Iar una dintre aceste „isprăvi” ale sale de ultimă oră este legată de achiziția de criptomonede.

Cum a început totul

Ea recunoaște cu ușurință că ideea unei asemenea investiții nu i-a aparținut.

„În primul moment când un amic foarte bun mi-a povestit despre așa ceva, am cam strâmbat din nas, vă spun sincer. Habar nu aveam despre ceea ce vorbea amicul meu, un medic veterinar de excepție, și sincer nici nu prea mă interesa. Dar omul a fost perseverant și mi-a strecurat același mesaj constant, timp de mai multe săptămâni. Așa avea să înceapă totul!”, a declarat Ruby pentru Playtech.ro.

„Ar fi trebuit să mă vedeți căutând, la un anume moment, informații despre criptomonede. Nu eram chiar apă de ploaie în domeniu, dar eram tare departe de ceea ce, după mintea mea de acum , ar trebui să cunoască cineva care se încumetă să investească în acest domeniu. Așa am început să citesc informații de specialitate sau să caut site-uri cu tot felul de detalii, fiindcă mi-a devenit evident că treaba nu e deloc tratată cu lejeritate”, adaugă ea.

„E o sumă frumușică”

Din capul locului, Ruby a ținut să precizeze două lucruri, și anume că nu a făcut investițiile pentru ”a epata”, dar și că nu dorește să dezvăluie în ruptul capului, suma deja investită.

”E o sumă frumușică. Ăsta va fi singurul meu comentariu pe tema asta. Văd că tot încercați să mă trageți de limbă, ba că poate o fi o cifră cu patru zerouri sau cu cinci. Și dacă ar fi fost una cu șase zerouri, tot nu v-aș fi spus. Nu fac încă acest lucru public și dintr-o ușoară superstiție. Am observat că mai toți jucătorii din acest domeniu au micile lor secrete și-mi place și mie foarte tare ideea!”, a mai arătat ea.

Are casă de 500.000 de euro

Ruby a fost propulsată pe prima scenă muzicală românească în urmă cu aproape un deceniu, o data cu lansarea hitului „Stinge lumina”, iar de atunci a devenit o „apropiată” a televiziunilor centrale. Dacă în primii doi sau trei ani, Ruby a preferat să cheltuiască cu rapiditate mai toate câștigurile sale, unele substanțiale, în ultima vreme ea și-a schimbat total optica.

Și-a achiziționat în primăvara lui 2019 un multiplex în zona Lacului Plumbuita din cartierul bucureștean Plumbuita, proprietate personală, în valoare de 500.000 de euro, sătulă să mai arunce mii de euro lunar pe chirie, pe care l-a amenajat și dotat doar după gustul ei. Foarte curând, în proprietatea sa a intrat și un bolid, mai exact un „Aston Martin Volante” în ediție limitată, estimat la circa 180.000 de euro.

O mașină care a ajuns în „familia” vedetei în toamna anului trecut, în plină pandemie, cam în aceeași perioadă în care Ruby lasă să se înțeleagă că a început să cocheteze cu lumea aparte a criptomonedelor.

Fără oferte de Revelion

În altă ordine de idei, nici acest an ar putea să o ocolească în materie de lucruri inedite. Pe scurt, există șanse ca Ruby să petreacă Revelionul, în premieră pentru ultimii ani, acasă:

„Cu zece zile înainte de cea mai lungă noapte dintre ani nu am încă nicio ofertă. Culmea, anul trecut am cântat în poiana Brașov, dar anul acesta nu s-a ivit încă nimic. Mai am însă răbdare, fiindcă pe 30 am concert. Iar dacă nu și nu, atunci o să mă distrez pe cinste la mine acasă, cel mai probabil!”.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro