Unul dintre cei mai bogați oameni din România, otrăvit de Miss Europe 2018? Detalii uluitoare din procesul intentat de bărbat

Unul dintre cei mai bogați oameni din România, otrăvit de Miss Europe 2018? Detalii uluitoare din procesul intentat de bărbat
Unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, otravit de Miss Europe 2018

Unul dintre cei mai bogați oameni din România o acuză pe Miss Europe 2018 că l-ar fi otrăvit. Detalii incredibile din procesul intentat de bărbat. Despre cine ar fi vorba, de fapt, și ce relație există între cei doi.

Un om de afaceri din România ar fi fost otrăvit de Miss Europe 2018

Caz incredibil în România. Andreea Coman, încoronată Miss Supranational Europe în anul 2018, este cercetată de procurorii din Timișoara pentru tentativă de omor calificat după ce l-ar fi otrăvit cu mercur pe multimilionarul Adrian Petru Luca.

Mai mult de atât, controversatul om de afaceri Adrian Luca o acuză pe fosta lui amantă de faptul că l-ar fi sedus și l-ar fi determinat să-i cumpere un apartament și o mașină de lux, cei doi fiind protagoniștii a altor 20 de dosare.

Se pare că reputatul afacerist i-ar fi donat frumoasei brunete sume de bani în valoare totală de două milioane de euro și ar fi dus-o în vacanțe luxoase.

Adrian Luca ar fi fost otrăvit cu mercur de către fosta lui iubită

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș o cercetează pe Andreea Coman după ce afaceristul Adrian Petru Luca a reclamat faptul că ar fi fost otrăvit, găsindu-se în organismul său urme de mercur.

Potrivit declarațiilor bărbatului, anul trecut, la începutul lunii septembrie a anului 2020, Adrian Luca s-ar fi simțit rău motiv pentru care a ajuns de urgență la spital unde și-ar fi făcut un set de analize.

În urma acelor examinări, doctorii ar fi descoperit în sângele afaceristului o cantitate de mercur care l-a obligat pe Adrian Luca să fie supus unui tratament medical de urgență, deoarece metalul toxic i-ar fi afectat auzul, văzul și sistemul nervos.

Anchetatorii timișoreni ar fi deschis un dosar penal pentru tentativă de omor calificat pe numele Andreei Coman, fosta Miss Europe 2018. Bruneta este principalul suspect în acest proces, întrucât Adrian Luca a deschis 20 de dosare pe numele ei.

Înșelăciune, șantaj și îmbogățire fără justă cauză, acestea sunt acuzațiile pe care Adrian Petru Luca i le-ar fi adus Andreei Coman, căreia îi reproșează faptul că l-ar fi păcălit că s-ar fi îndrăgostit de el, după ce l-ar fi sedus. Chiar dacă este căsătorit, omul de afaceri i-ar fi donat amantei sale sute de mii de euro și i-ar fi cumpărat un apartament de lux în Capitală.

Se pare că Adrian Luca ar fi cunoscut-o pe frumoasa piteșteancă în 2018, după ce a câștigat concursul de miss, atunci când cei doi ar fi început o poveste de dragoste. Bruneta ar fi încheiat relația după ce afaceristul i-ar fi cumpărat un apartament luxos în valoare de 800.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI