Adriana Iliescu a ajuns la tribunal. Vestea devastatoare pe care a primit-o: nu mai are scăpare

Problemele se țin lanț de Andrian Iliescu. Fosta profesoară a ajuns la tribunal

Problemele nu contenesc să apară pentru Adriana Iliescu. Cunoscută pentru titlul de cea mai bătrână mamă, fosta profesoară a ajuns în fața instanței de curând. Ce se întâmplă cu aceasta și ce veste a primit de la autorități?

Problemele se țin lanț de Adriana Iliescu. Fosta profesoară a ajuns la tribunal

Adriana Iliescu a fost condamnată să plătească o sumă importantă de bani. Din păcate, femeia cunoscută în România datorită vârstei înaintate la care a adus pe lume o fetiță nu o duce deloc bine cu banii. Fosta profesoară universitară își duce traiul la limita modestiei, dar totuși reușește să-i asigure fiicei sale un cămin, cele necesare de zi cu zi și o educație bună. La 82 de ani, Adriana Iliescu a primit o lovitură chiar din partea propriilor rude. Bătrâna a pierdut procesul pentru o moștenire din Bălcești, județul Vâlcea. În consecință, femeia a fost anunțată că va fi executată silit pentru suma de 1.500 de lei, la care se adaugă și costurile executării silite.

Suma e una uriașă pentru fosta profesoară care trebuie să acopere singură cheltuielile proprii și ale fiicei doar din pensia sa și din bursa de merit pe care adolescenta o deține. Cu toate astea, nu se lasă, așa că a mai făcut un drum la judecătorie unde a formulat o contestație la executare. Ulterior, a mers la Tribunalul Vâlcea, unde a mai deschis trei acțiuni împotriva rudelor ei prin care cere ca executarea să fie amânată de urgență până în momentul în care contestația va fi analizată de judecători. Moștenirea de la Bălcești speră să ajungă pe mâinile micuței sale după ce ea va trece la cele veșnice. „Eu sper că se vor termina și voi câștiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi șe eu să nu mai fac alte demersuri”, spunea Adriana Iliescu, în urmă cu câțiva ani.

Adriana Iliescu a ajuns din nou în instanță în cazul terenului de la Blăgești
Adriana Iliescu a ajuns din nou în instanță în cazul terenului de la Bălcești

Sarcina ei a fost o minune

”S-au implantat trei embrioni și au prins toți trei la început”, a precizat prof. dr. Marinescu, într-o conferință de presă, imediat ce Eliza s-a născut. ”Numai că în scurt timp, unul dintre embrioni s-a oprit din evoluție. Același lucru s-a întâmplat în săptămâna a 33-a cu al doilea făt, o fetiță. Medicii i-au făcut Adrianei Iliescu imediat cezariana pentru a salva cel de-al treilea bebeluș. Eliza a avut la naștere doar 1,45 kg și a rămas în spital circa două luni”, a anunțat atunci profesorul Marinescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI