Adriana Bahmuțeanu, mesaj aiuritor despre vaccinare. Ce a spus vedeta și ce se întâmplă cu copiii ei

Adriana Bahmuțeanu, mesaj aiuritor despre vaccinare. Ce a spus vedeta și ce se întâmplă cu copiii ei
Adriana Bahmuțeanu, mesaj aiuritor despre vaccinare

Ce mesaj a transmis Adriana Bahmuțeanu despre vaccinare. Recent, ea a fost protagonista unui scandal într-un centru comercial, deoarece aceasta a refuzat să își pună masca de protecție.

Adriana Bahmuțeanu, mesaj aiuritor despre vaccinare

Însă Adriana Bahmuțeanu a spus că nu este o anti-vaccinistă și că nu a fost nicidată, dar că nu poată să accepte ca asta să i se impună, ci dorește să aibă libertatea să aleagă.

”Eu nu sunt împotriva vaccinului, chiar deloc. Cred că fiecare are dreptul să aleagă ce vrea să facă cu corpul lui, dacă să se vaccineze sau nu, și să i se respecte dreptul ăsta.

Repet, eu nu sunt anti-vaccinistă. Copiilor mei le-am făcut schema completă de vaccinuri (care se fac în copilărie, n.r.), eu însămi am militat pentru vaccinul anti-HPV.

Cred că vaccinul poate salva vieți. Pe de altă parte, vreau să mă convingă guvernul și autoritățile că acest vaccin este unul bun și sigur. Până acum, campania pro-vaccinare nu m-a convins ci m-a făcut să-mi pun și mai multe întrebări”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru wowbiz.ro. 

Adriana Bahmuțeanu nu a dorit însă să spună dacă s-a vaccinat sau nu, dar spune că oamenii nevaccinați nu trebuie să fie considerați inferiori de către cei vaccinați și nici invers.

”Nu o să spun public dacă m-am vaccinat sau nu. Este problema mea și e o chestie mult prea personală ce scrie în fișa mea medicală. Nu despre asta este vorba. Nu este ăsta un motiv de laudă penru mine și nici unul de ură din partea celorlalți.

Cred însă că problema asta, a vaccinării, împarte societatea în două, iar eu, personal, nu pot să accept lucrul ăsta. Eu sunt împotriva restricțiilor făcute fără cap. Ce scrie în Constituție? Că statul trebuie să asigure tuturor cetățenilor accesul la sănătate! Ați auzit de Convenția de la Oviedo? Acolo se arată că nu se pot face experimente pe oameni!”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

”Eu consider că fiecare om trebuie să aibă acest drept, de a alege”

Adriana Bahmuțeanu a mai spus că ea nu poate fi de acord cu soluția obligativității vaccinării și că acest lucru trebuie să rămână un act voluntar dictat de convingeri.

”Eu consider că fiecare om trebuie să aibă acest drept, de a alege ce face cu corpul său. Obligarea prin diferite mijloace de a ne face să ne vaccinăm nu cred că este o soluție. În acest moment, din câte știu, se discută în comisii introducerea obligativității vaccinării. Eu am o problemă foarte mare atunci când guvernul mă constrânge să fac ceva fără să-mi explice exact despre ce este vorba, care sunt riscurile și, evident, avantajele.

Iar cu bolnavii de cancer, ce facem? Cred că știți că în timpul pandemiei, 88% din ei au murit! Li s-au încălcat lor dreptul constituțional de a avea acces la servicii publice de sănătate sau nu?”, a mai Adriana Bahmuțeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI