Adriana Bahmuțeanu, atac dur la Ioana Năstase după ce ar fi fost bătută de Ilie: ”Nici bani nu mai au”

Adriana Bahmuțeanu, atac dur la Ioana Năstase după ce ar fi fost bătută de Ilie: ”Nici bani nu mai au”
Cum o ataca Adriana Bahmuteanu pe Ioana Nastase

Nick Rădoi continuă să ațâțe spiritele în showbiz-ul nostru, taman din Mexic, acolo unde se află în prezent. Acesta a mărturisit în urmă cu câteva zile că el ar fi fost motivul pentru care Ioana Simion ar fi fost agresată de Ilie  Năstase, soțul ei.

Adriana Bahmuțeanu, atac dur la Ioana Năstase după ce ar fi fost bătută de Ilie

„De Sfântul Ion eu am sunat-o pe Ioana să-i fac o urare de ziua ei. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă între ei și violență”, a spus milionarul la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu a fost apoi chemată în studio să comenteze scandalul momentului, însă i-a șocat pe toți cu declarațiile ei la adresa celor doi bărbați, pe care i-a numit „doi moșnegi la andropauză”.

“Eu nu înțeleg ce caută fata asta cu moșnegii ăstia? Sunt amândoi la andropauză. Parcă sunt ”Moșii din Muppets”. Nici bani nu mai au cum aveau, bate vântul la ei în buzunare. Dau dovadă de imaturitate toți trei. Actuala doamnă Năstase vrea să pună batista pe țambal. Trebuia să tacă și să nu cheme Poliția, asta dacă chiar nu vroia să-i facă rău lui Ilie Năstase. Ar trebui să vă vedeți de bătrânețile voastre, domnilor!”, a spus aceasta, la Antena Stars.

Ce spune Nick Rădoi

Prieten fiind cu Adriana Bahmuțeanu, acesta s-a arătat uluit de faptul că aceasta l-a numit ”moșneag”.

”M-a șocat efectiv! Sunt foarte surprins că Adriana a făcut afirmații de genul acesta. În primul rând trebuie să fii tu un exemplu ca să faci așa afirmații. Între mine și Ioana sunt doar 13 ani diferență! Ioana are 45 de ani. Adriana nu este persoana care ar fi trebuit să vorbească și ar fi trebuit să se uite întâi la ea! Nu este un exemplu bun ca să poată vorbi despre alții! Să se uite la relațiile ei, cu soțul ei și cu iubitul ei, este mai mult de 13 ani diferență între ei. Părerea mea este că trebuia să aibă un pic de respect față de mine și față de ea însăși. Dar pentru că este prietenă cu prietenii mei comuni, am respectat-o și o voi respecta și nu voi face afirmații de genul cărora pe care ea le face!”, a declarat milionarul Nick Rădoi, pentru Click!

Adriana Bahmuțeanu a mai dezvăluit că Ioana Năstase îi trimitea în ultima vreme mesaje fostului iubit, Nick Rădoi.

„Eu am informații că Ioana Năstase i-a dat mesaje lui Nick Radoi. Nu e frumos să-ți mai dai mesaje cu fostul în prezența actualului“, a mai spus aceasta. „Nu de la mine știe Adriana de mesaje, eu nu aș fi divulgat așa ceva ca să nu-i fac rău Ioanei! Știe de la un prieten comun”, a conchis Nick Rădoi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI