Adriana Bahmuțeanu a făcut mișto de Florin Cîțu. Ce a postat despre el e bizar și greu de privit

Adriana Bahmuțeanu a făcut mișto de Florin Cîțu. Ce a postat despre el e bizar și greu de privit
Adriana Bahmuțeanu face glume pe seama lui Florin Cîțu

Înainte de alegerile locale de anul acesta, jurnalista Adriana Bahmuțeanu își anunța candidatura la funcția de primar în Sectorul 1. Bine, e clar că nu a câștigat alegerile. Dar asta nu a împiedicat-o pe Adriana Bahmuțeanu să se lege de actualii politicieni, prin postări pe rețelele de socializare.

Adriana Bahmuțeanu face glume pe seama lui Florin Cîțu

Fără o experiență care să o recomande pentru vreo funcție politică, Adriana Bahmuțeanu  și-a încercat norocul la alegerile locale de anul acesta. Ea a candidat la funcția de primar în Sectorul 1 al Capitalei. Șansele jurnalistei de a câștiga erau aproape de zero, lucru de altfel și dovedit prin anunțarea ulterioară a câștigătorului, în persoana lui Clotilde Armand, de la USR-PLUS.

Dar, Adriana Bahmuțeanu  a decis că poate să facă glume pe seama politicienilor actuali. Ultima sa țintă a fost Florin Cîțu, viitorul posibil Prim-Ministru. Într-o postare recentă pe Instagram și Facebook, jurnalista a postat o imagine la care greu te poți uita, cu mesaj dircet către cel numit anterior. În dreptul pozei respective, Adriana Bahmuțeanu a scris: ”Ghici ghicitoarea mea!!! Dau premiu o inghetata!!! Cine e personajul????” (vezi galeria)

Florin Cîțu subiect de bășcălie în ultima perioadă

Nominalizarea lui Florin Cîțu, pentru a doua oară, la funcția de Prim-Ministru, a creat un val de glume și bășcălie. Dacă e să ne luăm după evenimentele de la prima sa nominalizare, aceste reacții sunt argumentate tocmai de reacția lui Florin Cîțu de-atunci. Inclusiv gluma postată de Adriana Bahmuțeanu are logică ținând cont de datele problemei.

Cât despre viitorul Guvern, condus probabil de Florin Cîțu, se zvonește că va avea o componență cel puțin bizară. Surse apropiate PNL au declarat recent care ar fi numărul real al viitorului Guvern, iar o cifră ar fi de aproximativ 80 de Secretari de Stat. Rămâne de văzut care va fi componența finală a Guvernului Cîțu.

Cert este că aseară, cele trei partide, PNL, US-PLUS și UDMR au căzut de acord asupra viitoare coaliții de guvernare, Ludovic Orban fiind cel mai fericit. Conform surselor Ludovic Orban va prelua șefia Camerei Deputaților, Florin Cîțu va deveni Primul Ministru.

USR-PLUS și UDMR vor avea parte de portofolii ministeriale în viitorul Guvern de coaliție. Sursele au mai declarat că Guvernul va avea doi vicepremieri și 18 portofolii, distribuite astfel:

  • PNL – 9 ministere
  • USR PLUS – 6 ministere
  • UMDR – 3 ministere
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI