Dezvăluiri din PSD: rivalul lui Dragnea a vorbit de o „șpagă” imensă

Dezvăluiri din PSD: rivalul lui Dragnea a vorbit de o „șpagă” imensă
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Adrian Țuțuianu a vrut să-l demită pe Liviu Dragnea, alături de Gabriela Firea și Paul Stănescu. Planul a eșuat, dar acum e momentul dezvăluirilor.


UPDATE Antena 3 a anunțat că îl va da în judecată pe Adrian Țuțuianu „pentru declarații defăimătoare”.

„Toate afirmațiile făcute de domnul Adrian Țuțuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului și a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false.

Întrucât declarațiile sunt complet denigratoare și nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acționa în instanță pe domnul Adrian Țuțuianu și îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro.

Totodată, Antena 3 condamnă ferm propagarea unor astfel de informații mincinoase fără o minimă verificare în prealabil a veridicității afirmațiilor făcute de persoana în cauză”, a transmis televiziunea într-un comunicat de presă.


Adrian Țuțuianu, vicepreședintele PSD și lider al organizației din Dâmbovița, a vorbit pentru România TV despre planurile care se fac la concurență, unde Dan Voiculescu vrea legea amnistiei și celor care-i fac opoziție lui Dragnea le e interzis accesul.

Țuțuianu a spus că Voiculescu ar vrea o lege a amnistiei ca să candideze la alegerile parlamentare. „De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European”, a acuzat Țuțuianu.

El a vorbit și despre cum nu mai au acces opozanții lui Dragnea la Antena 3.

„N-am mai putut să ieșim că s-au plătit două milioane de euro pentru publicitate cu trei zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat și i-a spus «Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta»”, a mai spus PSD-istul.

„Ar trebui să înțelegeți foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea”, a completat Țuțuianu.

Din partid, dar și de Alessandra Stoicescu, a fost contrazis.