Cine este Adriana Titieni, noua iubită a lui Alexandru Papadopol. Cuplat cu fosta soție a profesorului său

Autor: Chivu Ana - 10:36, 19 aug. 2019
Cine este Adriana Titieni, noua iubire a lui Alexandru Papadopol, după divorțul de Ioana Ginghină

Încurcate mai sunt căile Domnului! După o căsnicie de 12 ani, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină s-au separat. Papi, așa cum era cunoscut în lumea showbiz-ului, se pare că s-a reorientat destul de repede, astfel că, la mai puțin de o lună de la divorț, a fost suprins sărutându-se cu fosta soție a profesorului său, Adriana Titieni.

Papadopol o iubește cu foc pe fosta soție a profesorului său

Gurile rele au spus că nici nu s-a uscat cerneala de pe actele de divorț că Papadopol și-a dat frâu liber sentimentelor în plină stradă și iubește cu patos din nou. Cu toate că actorul a plecat de la locuința conjugată în februarie 2019, abia în mai soția sa a anunțat separarea definitivă. Recent, acesta a fost surprins sărutându-se cu foc cu Adriana Titieni, fosta soție a profesorului său. Despre Papadopol se știe că este un bărbat liber, nimic de condamnat, însă puțini știau de separarea soțior Titieni și de actuala stare civilă a celei care i-a furat de curând inima.

Cu toate că atât Papi cât și Adriana sunt liberi și deschiși către noi relații, Ioana Ginghină a susținut că decizia de a se afișa public atât de repede împreună nu a fost un pas bun. Ioana a încercat să o țină departe pe fiica de 11 ani a celor doi de internet, pentru a avea timp să-i explice adevărata situație dintre ea și tatăl ei, fără să vadă înainte scenele în care Papi și noua iubită se îmbrățișează cu foc. Colac peste pupăză…fostul soț al noii iubiri, Adrian Titieni, joacă împreună cu acesta în piesa „Spovedania” și îi este și îndrumător în pregătirea pentru doctorat.

Adriana Titieni, noua iubire a lui Alexandru Papadopol
Adriana Titieni, noua iubire a lui Alexandru Papadopol

Pritenii lui Adrian Titieni susțin că situația este nedemnă

„Situaţia este una urâtă şi nedemnă. Adrian Titieni este omul care a ajutat-o pe fosta nevastă în carieră, iar acum îl pregăteşte şi pe Papadopol să ajungă profesor. Tot el l-a şi băgat în facultate. Păcat că din atâtea femei a găsit-o exact pe fosta soţie a profesorului său. E lipsă de bărbăţie aici”
Prietenii lui Adrian Titieni

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI