Adrian Streinu-Cercel, lângă Gabriela Firea. PSD face mutarea bombă

Adrian Streinu-Cercel lângă Gabriela Firea

Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, ar putea candida pe lista Partidului Social Democrat pentru Senat în București, pe locul doi după Gabriela Firea.

Adrian Streinu-Cercel, lângă Gabriela Firea

Adrian Streinu-Cercel ar putea fi cea de-a doua personalitate din zona medicală cooptată de PSD pentru un loc în Parlament după ce, ieri, președintele Societății de Microbiologie, Alexandru Rafila, a fost prezentat de către Marcel Ciolacu drept candidat la Camera Deputaților.

”Noul PSD și-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesioniști și recunoscuți în domeniile lor de activitate. Așa cum este domnul doctor Rafila. Și mulți alții care vor intra în viitorul Parlament”, a declarat Marcel Ciolacu, președinte PSD, pe Facebook.

Fostul  premier, Viorica Dăncilă nu este pe listele pentru Parlament

Vineri, conducerea social-democrată a purtat o discuție cu organizațiile județene cu privire la listele propuse de acestea pentru alegerile parlamentare. Conform acestor discuții interne, Viorica Dăncilă, nu a fost propusă de nicio organizație pentru un loc în Parlament, iar cel mai probabil, nu va fi pe lista PSD.

Și fostul președinte executiv, Eugen Teodorovici are emoții, despre care surse din partid spun că nu ar fi pus pe lista PSD Tulcea. De pe lista social-democraților pentru parlamentare lipsesc și numele lui Eugen Niculcea, Șerban Nicolae sau Florin Iordache, potrivit Digi24.ro.

Marcel Ciolacu a respins listele propuse de organizațiile cu rezultate proaste la locale

În cadrul discuțiilor interne, președintele PSD a respins listele propuse de organizațiile cu rezultate slabe la alegerile locale. Liderii acestor organizații ar fi vrut să obțină un mandat de parlamentar. Unul dintre aceștia fiind și fostul președinte al organizației Vrancea, Marian Oprișan, care a avut un schimb de replici cu Marcel Ciolacu în timpul ședinței. Acesta ar fi vrut să candideze pentru un loc în Parlament.

Președintele PSD, Marcele Ciolacu i-a reproșat acestuia că alegerile în județ au fost pierdute pentru că a insistat să să candideze pentru șefia Consiliului Județean. Discuțiile de vineri nu s-au terminat, negocierile urmând să fie reluate la începutul săptămânii viitoare.

PSD face mutarea Bombă
PSD face mutarea bombă

Cum ar putea arăta lista social-democraților în București

Lista Partidului Social Democrat în București la Camera Deputaților va fi deschisă de Alexandru Rafila. Tot aici se vor regăsi și Daniel Tudorache, Daniel Florea, Carmen Mihălcescu, Oana Florea, Diana Tușa, Petre Florin Manole. Sunt încă în discuție pozițiile 8 și 9. Pentru Senat, Gabriela Firea va deschide lista, urmată de Adrian Streinu-Cercel și Gabriel Mutu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI