Adrian Mutu, tentat să plece de la Rapid. „Reprezentații lui sunt aici”. Antrenorul formației din Giulești ar putea ajunge selecționer

de: Sorin Barbu
19 05. 2023

Rapid are o problemă serioasă pentru sezonul viitor. Adrian Mutu este foarte tentat să-și dea demisia și să devină selecționer. Fostul internațional român are ofertă de la federația de fotbal din Nigeria care i-a propus să preia echipa națională de seniori, după ce antrenorul portughez Jose Peseiro a refuzat un nou contract.

Adrian Mutu ar putea să devină selecționerul naționalei Nigeriei

Adrian Mutu ar putea pleca în această vară de la Rapid, deși are contract până în anul 2025. Fostul internațional este foarte tentat să-și dea demisia și să accepte oferta oficialilor federației din Nigeria, care i-au propus să preia prima reprezentativă de seniori. Un înalt reprezentat al forului de la Abuja le-a dezvăluit jurnaliștilor, sub protecția anonimatului, că a fost întocmită o listă cu posibili selecționeri, după ce portughezul Jose Peseiro a refuzat contractul, iar Adrian Mutu este unul dintre favoriți.

„Nu mai este nicio ştire faptul că Federaţie face deja eforturi pentru a-i găsi un înlocuitor portughezului Peseiro.

Printre numele menţionate până acum, se află şi numele lui Adrian Mutu, cel care, la un moment dat, a jucat şi pentru Chelsea Londra”, au aflat jurnaliștii de la nsmmedia.org.ng.

Lucrurile par destul de avansate, iar sursa citată spune că impresarii lui Adrian Mutu sunt în Nigeria și negociază detaliile contractului. „Reprezentanţii lui Mutu sunt deja în Nigeria şi aşteaptă un acord verbal cu Asociaţia de Fotbal din Nigeria. Un oficial de rang înalt al Casei Fotbalului a declarat, sub anonimat, pentru nsmmedia.com.ng, că e au fost selectate şase nume pe lista înlocuitorilor, iar Adrian Mutu este considerat candidatul prioritar”.

Jurnaliștii au aflat și care sunt argumentele celor care conduc fotbalul din Nigeria. Adrian Mutu a jucat la echipe foarte cunoscute, are doar 44 de ani și este „înfometat” de rezultate. În plus, a fost deja selecționer, la naționala U21 a României.

Vestea nu va fi bine primită în Giulești. Adrian Mutu a fost reconfirmat în funcție, după ce a fost contestat de fani, iar conducătorii i-au promis un buget de zece milioane de euro pentru sezonul în care echipa de lângă Podul Grant își dorește să lupte pentru titlu.