11 apr. 2023 | 07:44

Adrian Mutu, furibund după meciul Sepsi – Rapid 2-0. „Am atins fundul sacului”. Cine este jucătorul care „s-a scos singur” din echipă

Sport
Adrian Mutu, furibund după meciul Sepsi - Rapid 2-0. „Am atins fundul sacului”. Cine este jucătorul care „s-a scos singur” din echipă

Adrian Mutu este furios! Rapid s-a făcut de râs în meciul cu Sepsi, din etapa a treia din play-off, și a pierdut cu 2-0 în deplasare. Antrenorul formației din Giulești și-a criticat dur jucătorii la finalul partidei. Alexandru Ioniță a spus că nu merită să fie titular la formația din Giulești.

Sepsi – Rapid 2-0, Adrian Mutu și-a criticat jucătorii

Rapid a jucat foarte slab în meciul de la Sfântu Gheorghe și a pierdut cu 2-0 un duel în care formația lui Adrian Mutu a fost dominată la toate capitolele. De la gafa lui Horațiu Moldovan a început „drama” oaspeților. Portarul a greșit grav la primul gol marcat de Alexandru Tudorie în minutul 26. Ștefănescu a majorat avantajul gazdelor în minutul 86. Rapid a avut șansa de a reduce din diferență, dar căpitanul Cristi Săpunaru a ratat o lovitură de la 11 metri, în minutele de prelungire.

La finalul partidei, Adrian Mutu nu și-a menajat deloc jucătorii și le-a reproșat faptul că se mulțumesc cu puțin.

„Mai slab de atât nu cred că putem juca, am atins fundul sacului cu această prestație. Dacă suntem inteligenți, vom merge mai departe și vom deveni mai buni. Dacă ne prezentăm așa în play-off, lucrurile vor sta ca în seara asta la fiecare meci. Pe lângă o prestație slabă, dacă mai vine și ghinionul, frustrarea devine din ce în ce mai mare.

Sepsi ne-a depășit la toate capitolele și a meritat victoria. Dacă ne-am calificat în play-off, trebuie să și jucăm la nivel de Rapid, să onorăm tricoul. Aveam șansa de a trece pe locul 4, de câte ori s-a întâmplat asta nu am reușit să ne ridicăm la nivelul la care trebuie”, a declarat antrenorul formației Rapid, Adrian Mutu, la finalul confruntării.

Și jucătorii care au venit la interviuri au recunoscut că au jucat slab. Alexandru Ioniță a  fost cel mai ferm și a spus că nu merită tricoul de titular.

„Îmi doresc să-mi ajut echipa, să marchez, dar nu știu, nu pot să-mi explic ce se întâmplă. Atât pot momentan, ăsta sunt, îmi pare rău.

Are (n.r. – Adrian Mutu) toate motivele acum să nu mă bage. Când n-am mers să-l salut, am considerat că aveam dreptate atunci, pentru că jucam OK, dar acum are tot dreptul să nu mă mai bage să joc, pentru că am evoluat foarte slab”, a spus Alexandru Ioniță la Orange Sport.

Partida Sepsi – Rapid, întârziată de jucătorii lui Adrian Mutu

Meciul a început cu o întârziere de cinci minute. Organizatorii au dat 420 de bilete galeriei vizitatoare, dar fanii Rapidului au fost mult mai mulți și nu au fost lăsați să intre toți pe stadion. Din acest motiv, jucătorii Rapidului au întârziat startul partidei, în semn de protest. În minutul 15, suporterii echipei din București au părăsit arena, ca un gest de solidaritate pentru cei care nu au putut să intre pe stadion.

Echipele de start:

SEPSI OSK: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Bălașa, Dumitrescu – Aganovic, N. Păun, J. Rodriguez, Matei – I. Gheorghe, Tudorie
Rezerve: Began – R. Ispas, M. Tamas, Francisco Junior, Ștefănescu, Achahbar, Safranko, Rondon, Papa
Antrenor: Cristiano Bergodi

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Emmers, Albu, Kait – Pănoiu, Dugandzic, Al. Ioniță II
Rezerve: Drăghia – Ignat, Fl. Ștefan, Crepulja, Sefer, Papeau, Ongenda, Bamgboye, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Românii nu se mai pot pensiona. Care sunt noile condiții
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Asasinat prin otrăvire. S-a aflat adevărul despre PUTIN: Îi plăcea să...
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MILIOANE DE PENSIONARI află adevărul! CNPP raportează o SCĂDERE DRAMATICĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro