Adrian Mititelu Jr., aroganță maximă în București. Cu ce mașină a putut să apară: toată lumea a întors privirea

Adrian Mititelu Jr. și tatăl său

Adrian Mititelu Jr. și-a făcut apariția în Capitală cu un GT 63 AMG de 150.000 de euro. Aroganța maximă a sosit când acesta a luat prânzul cu un prieten, la o terasă. ”Prințișorul Craiovei” și-a parcat automobilul chiar lângă masă.

Adrian Mititelu Jr., ochii și mașina. Aroganță maximă în București

Adrian Mititelu Jr., fiul patronului de la FC U Craiova, a dat o fugă la București. Acesta a fost surprins de fotoreporterii CanCan întâlnindu-se cu un prieten pe terasa localului Mandaloun, restaurant deținut da omul de afaceri Mohammad Murad, acuzat că ar fi împărțit mită electorală în ziua alegerilor locale.

”Prințișorul Craiovei” s-a relaxat la aer preț de câteva ceasuri în compania amicului său. Cei doi au discutat în cea mai mare parte a timpului, iar când nu au făcut-o, s-au delectat cu câteva preparate culinare libaneze.

În tot acest timp, Mititelu Jr. și-a privit cu jind mașina, nescăpând-o din ochi o clipită. Deși pare un lucru greu de realizat, pentru tânăr nu a fost, căci și-a parcat automobilul de lux chiar lângă masa la care a stat cu prietenul său.

Foto: CanCan

Pandemia nu l-a ținut în casă

În această vară, deși în plină criză sanitară, Adrian Mititelu Jr. a dovedit că distrația continuă și în situații mai puțin prielnice. Fiul patronului de la FC U Craiova s-a întrecut în aroganțe în cluburile din Mamaia. El și-a petrecut weekendurile pe Litoral, unde a avut parte de distracție la cote înalte.

A avut-o pe una dintre fostele lui Botezatu

”Prințișorul Craiovei”, celebru pentru afinitatea pe care o are pentru frumoasele din showbizul românesc, a trecut la un alt nivel. Vorbim mai exact despre Monica Hill, cea despre care se spune că ar fi fost iubita designerului Cătălin Botezatu. Cei doi au petrecut o vacanță de iarnă într-o celebră stațiune montană din Bulgaria.

Și-a început cariera în fotbal la 16 ani 

În anul 2013, FC U Craiova evolua în liga secundă, iar Nicolo Napoli a hotărât că este momentul ca Adrian Mititelu Jr. să debuteze. Tehnicianul italian l-a trimis în teren pe fiul omului de afaceri, în minutul 88 al partidei cu Minerul Motru. Mititelu a relatat povestea acestui debut la Radio GSP:

„Napoli vrea să-l bage de mult, are 16 ani şi se pregăteşte profesionist, va ajunge mare pentru România. E între primii trei din generaţia ’97. Dacă nu avea calităţi, eu eram cel care nu l-ar fi băgat în echipă! Când am refuzat 4 milioane pe Costea s-a văzut că interesul personal nu e important la mine“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI