Adrian Alexandrov, mesaj emoționant pentru Elena Udrea de ziua ei. Ce urare specială i-a făcut iubitei sale

Adrian Alexandrov, mesaj emoționant pentru Elena Udrea de ziua ei. Ce urare specială i-a făcut iubitei sale

În prezent, Elena Udrea se află în arestul din Bulgaria, după ce a fost prinsă la vama Kulata, în timp ce fugea din țară. Fostul ministru al Turismului trebuie să ispășească 6 ani de închisoare în gala Bute. Deși este închisă în altă țară, iubitul ei, Adrian Alexandrov i-a transmis un mesaj emoționant cu ocazia sărbătorii Sfinților Constantin și Elena. Ce mesaj a scris afaceristul pe rețelele de socializare?

Adrian Alexandrov nu a uitat-o pe Elena Udrea de ziua ei de nume

Elena Udrea se numără printre sărbătoriții zilei de astăzi. Fosta blondă de la Cotroceni se află de mai bine de 40 de zile în arestul din Bulgaria, însă tatăl fiicei sale nu a omis să-i facă o urare specială. Pe pagina lui de Facebook, Adrian Alexandrov a postat un mesaj emoționant pentru Elena Udrea.

„La mulți ani tuturor celor care poartă numele sfinților Constantin și Elena. (…) La mulți ani și ție mami. Știm că te gândești la noi și te așteptăm acasă”, este urarea emoționantă făcută de Adrian Alexandrov.

Adrian Alexandrov, mesaj emoționant pentru Elena Udrea de ziua ei. Ce urare specială i-a făcut iubitei sale

Cum mai poate scăpa Elena Udrea de închisoare

Este răsturnare de situație în cazul Elenei Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare în România, în prezent reținută în Bulgaria după ce a vrut să treacă granița în Grecia. Fostul președinte al Curții Constituționale din România, Augustin Zegrean, a spus de ce ar putea scăpa de închisoare fostul ministru al Turismului.

„Curtea Europeană a Drepturilor Omului a emis împotriva României câteva directive, pe care le cunoaște mai fiecare judecător european. Or, una din aceste condamnări recente ale CEDO la adresa României se referă la chestiunea legată de executarea pedepsei în România. La noi nu există penitenciare moderne.

În țara asta închidem oameni în închisori ridicate în secolele XVIII și XIX. Azi se aplică alte reguli în materie de drepturile ale omului, inclusiv în detenție.

Nu ai cum să-i asiguri unui condamnat celule de patru metri pătrați. Știm cu toții că la noi se stă la comun. În plus, pedepsele sunt foarte mari la noi. Nu le comentez, dar e una din cauzele aglomerării penitenciarelor”, a declarat Augustin Zegrean, conform impact.ro.