Adina de la Heaven a ajuns la tribunal împreună cu mama și sora ei. Ce se întâmplă cu averea familiei

Adina de la Heaven a ajuns la tribunal împreună cu mama și sora ei. Ce se întâmplă cu averea familiei
Adina de la Heaven a ajuns la tribunal împreună cu mama și sora ei. Ce se întâmplă cu averea familiei

În calitate de moștenitoare a tatălui său, solista Adina Postelnicu este citată în fața judecătorilor, împreună cu mama și sora sa, pentru a demonstra că Fiscul le-a luat banii în mod abuziv. Se pare că problemele se țin scai de fosta membră a trupei „Heaven“. Mai multe detalii despre proces, în continuare.

Adina de la Heaven, în fața tribunalului cu mama și sora

Solista Adina Postelnicu (40 de ani) a câștigat deja un proces, iar documentul emis de Fisc a fost anulat. Fosta membră a trupei „Heaven“ a devenit moștenitoarea averii tatălui ei după ce bărbatul s-a stins din viață acum doi ani.

„Admite cererea formulată de reclamantul Postelnicu Dumitru, prin moştenitorii Postelnicu Roxana, Postelnicu Adina şi Postelnicu Emilia în contradictoriu cu pârâta Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Iaşi.

Dispune anularea Deciziei nr. 5979/05.12.2017, emisă de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Iaşi şi a Deciziei nr. 30/04.09.2017 de angajare a răspunderii solidare, emisă de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vaslui. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a fi depusă la Tribunalul Vaslui“, potrivit unor informații obținute de spynews.ro.

Așa se face că după ce instituția a pierdut și recursul, cele trei femei își caută dreptatea și își vor banii luați ilegal înapoi, motiv pentru care au deschis un alt proces. Din cauza crizei pandemice dosarul a fost amânat de două ori, iar următorul termen a fost stabilit pentru data de 23 septembrie.

Ce se ascundea în spatele zâmbetelor Adinei Postelnicu

Cu toate că pe scenă afișa doar zâmbete și emana optimism, Adina Postelnicu ascundea, de fapt, o adevărată dramă. În urmă cu ceva timp, familia sa era dată în judecată pe motiv că ar fi înșelat mai mulți parteneri de afaceri. Pentru a recupera sumele datorate de una dintre firmele deţinute de familia Postelnicu, victimele i-au dat în judecată.

Problemele l-au ajuns și pe tatăl ei, Dumitru Postelnicu, care a suferit un infarct puternic și nu a mai putut fi salvat. Bărbatul a murit la vâsta de 65 de ani.

„Tata, singurul bărbat care nu ne-a spus niciodată nu. Singurul bărbat pentru care am contat mai presus de oricine și orice. Singurul bărbat care și-ar da viața pentru noi fără să stea pe gânduri și pentru care și noi am face același lucru. Să ne trăiești cel puțin o mie de ani“, scria Adina în 2017.