18 mart. 2021 | 12:36

Adina Alberts, atacată fără milă de renumitul medic Emilian Imbri: „Cine este doamna doctor? Un nimeni în lumea medicală”

News
Adina Alberts, atacată fără milă de renumitul medic Emilian Imbri:
Adina Alberts, criticată de Emilian Imbri

Medicul estetician Adina Albert este luată în colimator de Colegiul Medicilor din România, dar și de fostul manager de la „Victor Babeș”, după transmiterea mai multor mesaje menite să dezinformeze populația. În contextul pandmiei de Covid-19, soția lui Viorel Cataramă a încercat din răsputeri să aducă păreri contra cu privire la tratamentele prescrise de medici pacienților.

Medicul Emilian Imbri, atac dur la adresa esteticianului

În urma tuturor părerilor personale pe care nu s-a sfiit să le emită public, medicul estetician Adina Alberts este atactă din toate părțile.

Într-o perioadă extrem de tensionată medical, soția lui Viorel Cataramă apelează la orice mijloc de comunicare pentru a ajunge în atenția publicului, pe care încearcă să-l convingă cu privire la relele tratamente recomandate de medicii specialiști.

Mai mult, medicul estetician transmite  mesaje prin care îi învață pe cetățeni cum să-și ceară drepturile în fața medicilor, inclusiv să le spună acestora cu ce medicament vor să se trateze. În replică, fostul manager de la „Victor Babeș” a tras un semnal de alarmă cu privire la statutul pe care Adina Alberts în are în lumea medicală.

Emilian Imbri a acuzat-o pe soția afaceristului Viorel Cataramă că dorește să instige populația la ură și neîncredere față de medici și autorități.

„Cine sunt eu, în definitiv, un nimeni într-o lume medicală. Și mă supun unor reguli, pentru că numai așa mă pot proteja pe mine ca meseriaș și pe cei pe care îi tratez sau îi îngrijesc. Cine este doamna doctor Alberts? Un nimeni în lumea medicală și își permite să vină să denigreze, să aducă semne de întrebare, să inspire teamă, să inducă teamă. Este cumva vreun expert în farmacologie?”, și-a început renumitul medic atacul la adresa Adinei Alberts.

Dezinformarea populației poate avea efecte foarte grave

Medicul Emilian Imbri a criticat în termeni duri modul în care chirurgul estetician a promovat cu “voce tare” un medicament, mai ales că acesta nu este nici măcar avizat de către Agenția Națională a Medicamentului. Potrivit infecționistului, această abordare este contrară protocoalelor profesiei și responsabilității pe care medicii o au față de cetățeni.

„Eu nu mi-am permis, atât timp cât am fost în activitate să pronunț numele vreunui medicament. Pentru că a pronunța numele unui medicament, indiferent că ești manager sau că ești profesor universitar înseamnă riscul de a induce în populație ideea că acel medicament este singurul care te poate salva și năvala.

Știți foarte bine ce am pățit în primele luni de pandemie când au golit farmaciile de un anumit medicament despre care nici măcar nu au citit prospectul că avea multe contraindicații și producea foarte multe tulburări pe activitate cardiacă și așa mai departe”, a afirmat fostul manager de la ”Victor Babeș”,în cadrul emisiunii ”Legile Puterii”, de la Realitatea PLUS.

PlaySport
Fotografii RARE cu VĂDUVA lui Corduneanu! Cum arată Grațiela, femeia care a rămas singură cu 3 copii
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Anca Dumitra a făcut anunţul! Pro TV o pierde pe Geanina din Las Fierbinţi
Capital.ro
Este lege pentru cei care care nu stau la ADRESA DIN BULETIN. Decizia este deja obligatorie
Adevarul
O familie de „țepari în serie” a fugit fără să plătească din nu mai puțin de şapte restaurante în ultimul an
BZI.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Elena Udrea e distrusă. Ce i s-a întâmplat în închisoare
Capital.ro
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Simona Bucura Oprescu: ”Este ca și cum ai fi stat la serviciu!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Schimbări MAJORE privind PERMISUL de CONDUCERE! SE obține altfel
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro