Adidașii lui Florin Cîțu costă o avere. Românii mănâncă o lună întreagă cu banii aceștia VIDEO

Florin Cîțu a s-a lăsat surprins făcând mișcare în aer liber. Premierul a publicat o filmare în care jonglează cu mingea și îi șutează la poartă unui elev de liceu. După o verificare a unei școli din Satu Mare oficialul a decis să se oprească la un fotbal. Cât costă adidașii acestuia? Unii români o au drept buget al familiei pentru o lună întreagă.

Cât costă adidașii lui Florin Cîțu?

Premierul s-a bucurat din plin de o vizită la Satu Mare unde la final a hotărât să profite de faptul că purta încălțăminte sport, vremea era deosebită și avea deja un portar. Prim-ministrul a intrat pe teren, nu a stat prea mult pe gânduri și și-a suflecat mânecile de la cămașă, mai apoi a tras spre poartă.

”Am avut un schimb de pase cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt”, după ora lor de sport. M-au alergat puțin băieții”, a scris prim-ministrul pe Facebook. Mulți dintre internauții care au luat la cunoștință postarea recentă a sa i-au felicitat inițiativa și naturalețea cu care s-a comportat. Acest lucru se poate vedea în imaginile surprinse cu oficial în timp ce reușea un gol.

„Așa trebuie să arate normalitatea”, „DOAMNEEEE BRAVA LUI!!🥰Iaca asa ar trebui sa fie politicienii! – firesti, omenosi, simpli. E CEL MAI CORECT POLITICIAN ,in fata caruia MA INCLIN🙏. SA VA DE DOMNUL MULTA SANATATE si sa rezistati in fata bestiilor care va ataca si nu va merita!!,

„Felicitări!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Pe de altă parte, alții au criticat faptul că mai util ar fi fost să facă un schimb de păreri cu elevii despre situația actuală și despre evoluția școlii online din aceste timpuri. 

Perechea de pantofi sport pe care o avea premierul din dotare costă 218 euro (1.073,78 RON), sumă de care se folosesc mulți români diversele trebuințe din casă în cazul bun în care își achită totalmente chiria și facturile.

„De la 1 iunie vor exista relaxări pentru toţi românii”

„De la 1 iunie vor exista relaxări pentru toţi românii, indiferent de zonă. Să ţinem minte că această dată nu înseamnă relaxare totală, 1 august este al doilea pas pentru alte măsuri. Dar vreau să se înțeleagă foarte clar: relaxările depind de rata de vaccinare. Iar astăzi am vizitat un centru de vaccinare organizat la un liceu din Satu Mare. Vreau să văd cum decurge vaccinarea în toată țara. Și tot Guvernul trebuie să se implice. Succesul campaniei stă și la baza diminuării ratei de infectare și ne aduce mai aproape de normalitate, în etape. România, hai că se poate!
#HaiCaSePoate #ÎmpreunaÎnvingemPandemia”
Florin Cîțu (Sursa: facebook.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI