03 sept. 2020 | 17:31

Adi Minune, chemat de urgență acasă la Emi Pian. Ce a făcut acolo alături de Duduieni

Știri generale
Adi Minune, chemat de urgență acasă la Emi Pian. Ce a făcut acolo alături de Duduieni
Adi Minune, chemat de urgență acasă la Emi Pian. Ce a făcut acolo alături de Duduieni

Membrii clanului Duduian și-au dorit ca Adrian Minune să fie cel care să le dedice o melodie, al cărei videoclip a fost filmat chiar acasă la Emi Pian.

Adi Minune, chemat de urgență acasă la Emi Pian

Astfel, Emi Pian l-a chemat de îndată pe Adrian Minune în vila sa, pentru a filma videoclipul piesei ”În fața lor, jos pălăria”, care este o odă adresată clanului Duduianu, în care se vorbește despre valoarea acestora. Totul s-a întâmplat însă toamna trecută, iar sufrageria vilei lui Emi Pian s-a umplut de rude și de amici care au participat, de asemenea, la filmări.

Cadrul a fost unul care l-a pus în valoare pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Astfel, toți au stat în jurul unei mese în capul căreia stătea chiar Emi Pian, care a închinat un pahar de șampanie, extrem de încântat că a devenit personaj de videoclip. De altfel, alături de Adrian Minune au mai cântat și Dan Bursuc și Săndel Piticu. De asemenea, în presă s-a spus faptul că clanul Duduianu nu îi plătea pe maneliștii care le cântau la petreceri.

Maneliștii, obligați să cânte gratis la petreceri

Astfel, în ancheta care s-a făcut la adresa clanului Duduianu în ce privește infracțiunile de tâlhărie și șantaj asupra unor maneliști celebri au apărut numele lui Florin Salam, Nicolae Guță și Tzancă Uraganul. Ei au făcut plângeri la Poliție susținând că au fost obligați să cânte gratis la petreceri de mai mulți membri ai clanului Duduianu. Ba chiar mai mult, după ce aceștia cântau, erau și deposedați de banii pe care îi primiseră.

Reamintim faptul că Emi Pian, pe numele real Florin Mototolea, a fost ucis în dimineața zilei de marți, 4 august, de către un bărbat cunoscut sub numele de Napy, din clanul Rinu, reprezentant al unei grupări rivale. Emi Pian a fost înjunghiat mortal într-o ceartă care a pornit în timpul unei partide de barbut. Astfel, Emanuel Gheorghe este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Jigniri aspre între Nicolae Guță și fosta soție. Narcisa îl acuză că nu se mai satură de bani
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Vis spulberat pentru Halep. S-a terminat. Cutremur în circuitul WTA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro