Adevărurile ascunse din fiecare căsătorie. Lidia Fecioru face dezvăluiri neașteptate

Adevărurile ascunse din fiecare căsătorie. Lidia Fecioru face dezvăluiri neașteptate
Adevarurile ascunse din fiecare casatorie. Lidia Fecioru face dezvaluiri neasteptate

Căsătoria este o loterie, ar putea spune unii, iar atunci când decizi să îți unești destinul de cel al partenerului de viață, există mai mulți factori de care ar trebui să ții în cont. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit la Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, despre secretele unei căsnicii.

Care sunt cele secretele unui mariaj reușit

Lidia Fecioru este de părere că orice căsnicie trebuie să fie atentă la câteva semnale. În primul rând, bioenergoterapeutul este de părere că mariajul nu te completează, pentru că tu ești deja un om întreg. De asemenea, specialistul vorbește despre secretele pe care le are orice femeie.

„Căsătoria nu vine să te facă un întreg. Sunt doi şi căsătoria naşte al treilea, când vine copilul. Responsabilitatea fiecăruia naşte căsătoria lor în sine. Acesta este primul punct: nu ne completăm în căsătorie, ci fiecare face ceva ca să construiască.

Nu vei fi mereu atras sau atrasă de partener/parteneră în căsătorie. Spuneam că femeile trebuie să îşi păstreze un pic din secrete. Nu e treabă de bărbaţi să cumpere lucruri intime pentru femei, chiloţi, tampoane. Astea sunt secrete ale femeii. Bărbatul nu trebuie să vadă femeia cu mască, când se epilează, când este la toaletă.

Sunt nişte lucruri ale femeilor care trebuie păstrate. Încep să te deranjeze astfel de lucruri. De asta spun că nu tot timpul te va atrage partenerul sau partenera. Iubirea este un sentiment care evoluează. Nu ai cum să iubeşti pe cineva ca la început.

Păstraţi aceste secrete. Nu e ok ca bărbatul să asiste la naştere. Unde se termină respectul faţă de cineva, acolo începe democraţia altuia. Chestiile astea sunt lucruri care se ţin intime. Şi bărbaţii pot avea astfel de lucruri.”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

„Să fii îndrăgostit este doar un stadiu al unei relaţii pe termen lung!”

Pe de altă parte, Lidia Fecioru vorbește despre momentele de cumpănă din relație, pe care partenerii trebuie să le treacă împreună, prin comunicare, înțelegere și iubire.

„Nu îţi vei plăcea de fiecare dată soţul sau soţia. Se întâmplă de foarte multe ori să nu îţi placă de partener/ă. Poate are o zi proastă. Poate nici nu îl întrebăm ce problemă are. Sau poate avem nevoie de o zi de tăcere.

Să ştim să respectăm spaţiul celuilalt. Pentru că sunt momente în care nu ai vrea să vorbeşti cu nimeni, măcar o oră. Avem nevoie de pauze. E normal să se întâmple chestia asta între parteneri, să nu îţi placă pe moment de el.

Să fii îndrăgostit este doar un stadiu al unei relaţii pe termen lung şi care nu durează prea mult. Dragostea are alte manifestări. Că duci grija celuilalt este un semn al iubirii. Iubirea are diferite evoluţii şi manifestări.”, a completat specialistul pentru sursa citată.