Adevărul despre Vulpița de la Acces Direct. Ce face când nu apare la Antena 1

Vulpița și Viorel au făcut anunțul cel mare. Reacția surpriză a soților Stegaru

Veronica Stegaru, alias Vulpița, se comportă și în viața de zi cu zi tot ca o vedetă, chiar dacă nu este la televizor. Când a fost la Blăgești, acasă la familia ei, Vulpița s-a filmat în lanul cu porumb.

S-a aflat adevărul despre Vulpița de la Acces Direct. Ce face când nu este la Antena 1

S-a aflat ce a făcut Veronica Stegaru cât timp a fost acasă, la Blăgești. Chiar dacă a renunțat pentru o scurtă perioadă de timp la celebritatea pe care i-a oferit-o emisiunea Acces Direct, la Blăgești, Veronica Stegaru nu a renunțat la figurile de vedetă.

Astfel, la Blăgești, Vulpița s-a comportat așa cum o face și în București și a avut parte de susținere și din partea familiei sale. Veronica Stegaru s-a filmat în lanul de porumb, imitând, de fapt, un vlogger din Vaslui, care le spune abonaților săi că porumbul este uscat din cauza secetei.

Vulpița s-a filmat în lanul cu porumb

Fraților, unde am ajuns. În coceni. Ia uitați…sunt toți uscați, pârliți…cred că de la secetă, de la apă. Nu e niciunul bun. V-am pupat și cam asta… V-am arătat și vouă cum este câmpul. Aici este câmpul meu. Vă place câmplul meu” a spus râzând Veronica Stegaru.

Veronica și Viorel Stegaru au trecut prin momente dificile după ce au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Ce doi au fost plimbați cu ambulanța o noapte întreagă pentru că voiau să se interneze, dar nu au găsit locuri libere în niciun spital.

Vulpița și Viorel, infectați cu coronavirus

La câteva zile după ce Veronica s-a simțit mai rău, o ambulanță a ajuns la locuința în care cei doi sunt cazați, în București. Au fost preluați de un echipaj și aduși la Institutul Matei Balș. După câteva ore de așteptare, celor doi li s-a comunicat că nu sunt locuri disponibile pentru internare și ar trebui să meargă la un alt spital.

Spre dimineață, au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, însă nici aici nu au fost primiți. Medicii le-au spus celor doi că nu există locuri disponibile pentru pacienții cu coronavirus și că ar trebui să meargă acasă pentru a vedea cum evoluează boala. Vulpița și Viorel s-au reîntors la locuința lor din Bucureși și au intrat în izolare. Vedetele Acces Direct nu au voie să părăsească locuința și sunt monitorizați de autorități în acest sens.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI